0:0:1690213 Postów: 9 Reputacja: 9 Grupa: Użytkownik Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Przedmiot: Konto Steam z grą CS:GO oraz CS 1.6 Opis: Konto z grą Counter-Striike 1.6 Konto z grą Counter-Strike: Global Offensive - Przegrane ponad 200 godzin + Status Prime. Utworzone Konto Faceit: CS:GO 6 lvl, 67% Wygranych. Tryb Turniejowy oraz Skrzydłowy - Wygasły. Wcześniej - The Global Elite w obu przypadkach (Po zagraniu 1 gry będzie Supreme). Dowody (screeny/zdjęcia): - Cena: 300 -, Forma płatności: Przelew/Paypal. Kontakt: Forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Link do konta? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 47 minut temu, Włóczykij napisał: Link do konta? Ale po co jak można oscamować ludzi :p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impowered Postów: 488 Reputacja: 343 Grupa: Przyjaciel Czas: 4d 18g 33m 18s Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Niezła cena :0 Ja swoje dosyć mocno zadbane konto z wieloma grami i GE ledwo za 80zł sprzedałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0:0:1690213 Postów: 9 Reputacja: 9 Grupa: Użytkownik Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 2 godziny temu, Włóczykij napisał: Link do konta? Jak już chcesz uzyskać jakieś informacje, to zapraszam na pw. Próbowałem pisać, ale wyskakiwał komunikat "Użytkownik nie może otrzymywać wiadomości". 1 godzinę temu, Faphitos napisał: Ale po co jak można oscamować ludzi :p Sory, skamować dzieci z drobnych? Masz dobry pomysł na życie jak widać. 6 minut temu, impo pimpo napisał: Niezła cena :0 Ja swoje dosyć mocno zadbane konto z wieloma grami i GE ledwo za 80zł sprzedałem. Kilka dni temu sprzedałem konto 10k godzin, ge x2 + faceit za kilkaset złotych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi