Azumi Postów: 71 Reputacja: 74 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 11g 48m 6s Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 [P] Jak masz na imię? [O] Adrian [P] Ile masz lat? [O] 20 [P] Jak trafiłeś na naszą sieć? [O] Zupełnie przypadkiem , przeglądając cssetti [P] Co Cię skłoniło do założenia serwera? [O] Kocham programistykę [P] Czemu akurat CodMod? [O] Mój pierwszy gatunek serwera na którym grałem [P] Grasz w inne gry niż cs 1.6? [O] Czasami pogrywam w lola [P] Miałeś kiedyś swój inny serwer? [O] Miałem kilka sieci [P] Co Ci się podoba na cs-maliver? [O] Hmm raczej podejście ludzi samo w sobie do świata rzeczywistego i pełen dystans :3 [P] Ulubiona broń w cs 1.6? [O] M4A1 [P] Czemu lubisz klase saper? [O] Miny w przejściach xD [P] Planujesz zrobić inne serwery, jeśli ten uda Ci się w 100%? [O] Planuję zrobić jeszcze z 5-6 serwerów w tym 3 swoje wymyślone mody :) [P] Jakbyś opisał siebie w pięciu słowach? [O] Zwariowany alkoholowy programista na ziole [P] Jeśli mógłbyś w ogóle nie spać, co zrobiłbyś z zaoszczędzonym czasem? [O] Spędziłbym czas ze swoją kobietą [P] Jakiemu hobby byś się poświęcił, gdyby czas i pieniądze nie miały znaczenia? [O] Skakanie na bmx'ie freeride'owo [P] Jaki był najlepszy prezent jaki kiedykolwiek dostałeś? [O] Pierwszy laptop od śp. mojej babci [P] Czy jest coś, za czym wszyscy szaleją, a ty nie przepadasz? [O] Bieber xD [P] Jakie zwierzę ( również dzikie ) chciałbyś mieć w domu, gdyby nie było żadnych ograniczeń? [O] Tygrysa :3 [P] Masz jakieś zwierzę? [O] 3 koty [P] Jak wyglądałby twój idealny pokój? [O] Bez okien i luster [P] Czy chciałbyś zrobić ze swojego pokoju gaming room? [O] Już mam :) [P] Gdybyś miał przywrócić do życia jednego zmarłego muzyka, kto by to był? [O] Chada [P] Kiedy ostatnio wdrapałeś się na drzewo? XDDDDDDDDDDDDDDDDD [O] Z 6 lat temu xD [P] W jakim fikcyjnym miejscu ( z książki, filmu ) najbardziej chciałbyś się znaleźć? [O] W świecie sword art online xD [P] W wykonywanie jakiej pracy, jesteś totalnie beznadziejny? [O] Rachunkowość xD [P] Gdyby dało się zamienić dowolną aktywność w konkurencję olimpijską, to w czym miałbyś szansę na medal? [O] Operowanie 5 klawiaturami na raz xD [P] Jak się witają Papaje ( czyt. Papieże ) ? [O] Bark , rączka i ścisk czołem [P] Jaką umiejętność chciałbyś opanować do perfekcji? [O] Wyczucie czasu [P] Jaka byłaby najbardziej ekscytująca przygoda, w której chciałbyś wziąć udział? [O] Wojna światowa [P]Gdybyś miał być drinkiem lub napojem, jakim byś był? [O]Vódeczką [P]Gdybyś miał być zwierzęciem, to jakim? [O]Gepardem [P]Kolekcjonujesz coś albo kiedyś kolekcjonowałeś? [O]Stringi zaliczonych kobiet xD [P]Jakie ludzkie nawyki Cię najbardziej wkurzają? [O]Olewanie xD [P]Gdybyś mógł mówić jakimś językiem, którego nie znasz, jaki by to był? ( Pewnie ruski xD ) [O] Nope , japoński XDD [P]Ile języków opanowałeś w takim stopnie, że bez problemu porozumiesz się z osobą, która będzie się posługiwała tym językiem? [O]Angol , niemiec i hiszpański [P]Byłeś kiedyś na jakimś koncercie? Jeśli tak, to jaki był twoim zdaniem najlepszy? [O]30 second to mars [P]Jaki jest/był najlepszy serial, który oglądałeś? [O]Teen wolf [P]Jakie małe rzeczy najbardziej poprawiają Ci humor? [O]Nie mam takich rzeczy [P]Jaki program telewizyjny powinni natychmiast ściągnąć z anteny? [O]Dlaczego ja , trudne sprawy xD [P]Czy masz jakieś zainteresowanie na którego temat większość ludzi nic nie wie? [O]Tak mam ale skoro nikt nie wie to nie powiem xD [P]Jaki jest według Ciebie nieprzyjemny zapach? [O]Kobiecy śledź , zapach potu xD [P]Jakie było najpiękniejsze miejsce, które w życiu odwiedziłeś? [O]Hiszpania , dosyć piękna ;3 [P]Na wakacje wybierasz morze, góry czy miasto? [O]Zdecydowanie morze! [P]Jakie jest twoje ulubione miejsce w mieście, w którym mieszkasz? [O]Kebab od zahirka [P]Jakie było najgorsze danie, które kiedykolwiek jadłeś? [O]Ślimaki z japońskiej knajpki xD [P]Jaki jest twój ulubiony sposób na tracenie czasu? [O]Hmm , netflix i różne serialki ;3 [P]Bez jakiej rzeczy nie wyobrażasz sobie życia? [O]Raczej bez komputera..trochę to stało się częścią mojego życia [P]Czy miałeś kiedyś okazję przemawiać przed dużą publicznością? Jeśli tak, jakie to uczucie? [O]Miałem taką możliwość ale nie czuję się w takich sytuacjach zbyt dobrze , nieśmiałość [P]Na jakie strony internetowe najczęściej wchodzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°) ? [O]xnxx , amxx , gg , fb , yt [P]Jak często przeklinasz? [O]W każdym zdaniu xddd [P]Wolisz kino czy oglądanie filmów we własnym domu? [O]Dom i łóżko :3 [P]Jaki jest najdziwniejszy przesąd czy wierzenie z jakim się spotkałeś? [O]Nie mam takiego xD [P]Jaki znany film za którym wszyscy szaleją jest według ciebie do niczego? [O]Kiedyś był szał na seks w wielkim mieście a to szajs xd [P]Po jaką muzykę sięgasz, kiedy nie masz pomysłu czego posłuchać? [O]Uspokajającą , sama melodia nurtowa [P]Uprawiasz jakiś sport? Kibicujesz jakiejś drużynie czy zawodnikom? [O]Żadnego sportu i żadnej nie kibicuję xd [P]W jaki sposób lubisz podróżować? Sam załatwiasz wszystko, czy wolisz, kiedy zajmuje się tym biuro? [O]Sam wszystko załatwiam i samolotem <3 [P]Jakie miejsce na świecie poleciłbyś mi do odwiedzenia? [O]Tokio , Kyabura [P]Jaki jest twój sposób na motywację do pracy? [O]Nie ma tego złego co by nie wyszło na dobre [P]Kiedy ostatnio zrobiłeś coś po raz pierwszy i jak ci się podobało? [O]Miałem questa nie spać przez tydzień i czułem się chujowo XD [P]Jaki przedmiot powinni usunąć ze szkół? [O]J.Polski xD [P]Do jakiego kraju nigdy nie chciałbyś pojechać? [O]Rosja [P]Jaką współczesną modę posłałbyś w diabły? [O]Tumbler girl czy jakoś tak xD [P]Wierzysz, że istnieje życie na innych planetach? [O]Zdecydowanie wierzę [P]Czy jest jakaś znana postać (aktor, piosenkarka, pisarz), którą jesteś zauroczony? [O]Dziewczyna kirito z sao xDDD [P]Jakie jest najbardziej wkurzające pytanie, które zadają ci ludzie? [O"Co tam" [P]Jaki jest twój ulubiony cytat i co dla ciebie znaczy? [O]"Śmierć jest przelotna , sama po każdego przyjdzie" - nie ma co męczyć głowy starością bo i tak zdechniemy prędzej czy później xD [P]Jakbyś zdefiniował prawdziwą męskość? [O]Szacunek do samego siebie i wszystkich innych , posiadanie rozumu i działanie pod wpływem własnej intuicji [P]Jeśli miałbyś żyć bez jednego ze zmysłów, z którego byś zrezygnował? [O]Ze zmysłu który odpowiada za czucie bólu etc [P]Wygrywasz milion. Jak byś go wydał? [O]Inwestycja w bankach [P]Jeśli mógłbyś żyć wiecznie, co byś robił? [O]Zatruwał innym życie xD [P]Jeśli miałbyś tyle pieniędzy, by nie musieć pracować, co być robił? [O]Szukałbym swojego planu na życie by jeszcze bardziej się opierdalać xD [P]Czy masz jakiś ukryty talent? [O]Działanie na nerwach xD [P]Miałeś kiedyś przezwisko? Jakie? [O]Adiś xd [P]Gdzie i z kim będziesz za 5 lat od teraz? [O]Pod mostem z moimi kotami xD [P}Czym zajmuje się twoja firma? [O]Programowaniem stron , tworzeniem fixów do zabezpieczeń przed hashem , serwerami wirtualnymi [P}Jak zacząłeś swoją przygodę z informatyką? [O]Kumpel namówił mnie na stworzenie serwera metin2 na hamachi i tak wyszło że się wkręciłem xD [P}Skąd pomysł na taki nick? [O]Związany z pewnym japońskim filmem , również pod taką nazwą można go znaleźć 2 lub 3 części , polecam [P}Masz już kobietę swojego życia lub masz jakąś na oku? [O]Mam kobietę swojego życia i wiele innych na oku xDDD [P}Ile pragniesz mieć w przyszłości pasoży... dzieci? ( Jeśli w ogóle chcesz je mieć :P ) [O]Nie chcę , nie ma opcji ! [P}Czy czułeś się już kiedyś, jakbyś stanął w miejscu i nie mógł dalej iść? [O]Monotonia..więc dosyć często ;/ [P}Jesteś otwarty na nowe znajomości, zrobiłbyś meetupa z jakimś Maliversiakiem jakbyś mógł? [O]Na luziku mogę nawet i do łóżka xD [P}Jest jakaś rzecz, która nie podoba Ci się w naszym forum? [O]Dobrze rozbudowane IPS [P}Śledzisz coś na bieżąco związanego ze sportem? Jak tak to co? [O]Nic xD [P}Masz jakąś przewlekłą chorobę? [O]Problemy z płucami [P}Jak dużą masz rodzinę? ( jak masz siorkę to ile lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) XD ) [O]Siostra 23 , mamuśka , ojciec xD [P}Co ostatnio przykuło twoją uwagę? [O]Pewna kobieta ze starówki (czyt. centrum Torunia) [P}Chciałbyś być bardzo dobrym w jakimś sporcie i się z niego utrzymywać? Jakim? [O]Nie jestem człowiekiem co lubi sport uprawiać xD [P}Jakiego typu muzyki słuchasz? [O]Elektro , rap , metal , rock [P}Najbardziej udane wakacje w twoim życiu; gdzie się wybrałeś, na ile, z kim? [O]W Islandii z moją ex gdzie byliśmy 3 msc [P}Byłeś już na czyimś pogrzebie? [O]Żeby to nie raz.. :/ [P}Jaki alkohol preferujesz? [O]Czerwone wino wytrawne półsłodkie xD [P}Najlepsze piwo, wódka, wino? [O]Wino ! [P}Czy zacząłeś mnie mniej lubić po tym ile Ci roboty dałem? XD [O] Od samego początku Cie lubiłem xD [P] Jakie plany na przyszłość. [O] Własna firma , dom i rodzinka [P] Twój wymarzony samochód. [O] Aston martin [P] Jak trafiłeś tutaj na sieć. [O] Przypadkiem , dosłownie [P] Podoba Ci się ktoś tutaj z sieci. [O] Chyba nie [P] Masz tutaj jakiegoś wroga. [O] Raczej nie [P] Masz dziewczynę. [O] Tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 35m 6s Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 3 godziny temu, Azumi napisał: [P] Jakie zwierzę ( również dzikie ) chciałbyś mieć w domu, gdyby nie było żadnych ograniczeń? [O] Tygrysa :3 Oooo tak! 3 godziny temu, Azumi napisał: [P] W jakim fikcyjnym miejscu ( z książki, filmu ) najbardziej chciałbyś się znaleźć? [O] W świecie sword art online xD ciekawe, ciekawe, ja wiem że są lepsze światy do wyboru niż sao :P 3 godziny temu, Azumi napisał: [P] Masz jakieś zwierzę? [O] 3 koty NOOO SWÓJ CHŁOP KOTY SO NAJLEPSZE! 3 godziny temu, Azumi napisał: [P] Jak się witają Papaje ( czyt. Papieże ) ? [O] Bark , rączka i ścisk czołem Tylko że Papież jest jeden, haha! :D 3 godziny temu, Azumi napisał: [P]Byłeś kiedyś na jakimś koncercie? Jeśli tak, to jaki był twoim zdaniem najlepszy? [O]30 second to mars Znam ich :o Kurde pokazałbym więcej twoich odpowiedzi co mnie zaciekawiły i je skomentował, ale już nie bd tak spamił i nie mogę jakoś cytować ;-; Leci +++ https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 3 godziny temu, Azumi napisał: [O] Planuję zrobić jeszcze z 5-6 serwerów w tym 3 swoje wymyślone mody :) O kurde, to czekamy haha 3 godziny temu, Azumi napisał: [O] Miny w przejściach xD Darmowe fragi hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 13 Listopada 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Oj nie wiem czy wojna światowa jest ekscytująca! Może w książce i z opowieści tak ale życie w tamtym okresie było strasznie ciężkie... 😒 Odpowiedzi bardzo fajne, mega plusior za 3 koty! 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi