Leszy Postów: 7,9 tys. Reputacja: 7,4 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer VIP Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 61d 21g 23m 15s Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Ostatnio jest głośno o filmie "PROCEDER" jest to historia rapera ŚP. Tomasza Chady, co sądzisz o tej produkcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 35m 6s Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 pierwsze słyszę, sądzę że i tak mam to gdzieś https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 29m 35s Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Pierwsze słyszę, mam to w du... gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 17 Listopada 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Coś mi się obiło o uszy ale nie wglebialam się w temat, więc ciężko mi powiedzieć. :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Postów: 1,1 tys. Reputacja: 826 Grupa: Przyjaciel Czas: 3d 17g 18m 24s Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 W tym filmie miał zagrać sam Ś.P Tomek ale życie potoczyło się tak a nie inaczej :( Na film wybieram się dzisiaj więc oceniać nie będę ale recenzja, opinie są bardzo dobre więc na pewno na filmie sie nie zawiodę :D 39 minut temu, Pyke napisał: Pierwsze słyszę, mam to w du... gdzieś To jak nie słyszałeś to się nie wypowiadaj :) 45 minut temu, Rejeshi napisał: pierwsze słyszę, sądzę że i tak mam to gdzieś Tak samo Ty ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 9g 55m 2s Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Mój brat był na tym filmie. Sam go osobiście nie widziałem, ale chciałbym pójść i zobaczyć o co kaman w tym filmie bo zapowiedzi były ciekawe ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Nie słyszałem o tym filmie. Obejrzałam teraz zwiastun i kuurde, zaciekawiło mnie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Zobaczyć pewnie zobaczę ale jak dla mnie to takie działania 'promocyjne' są lipne. Teraz nagle tylu fanów się nazbierało jak po filmie o Jacksonie lub Magiku. Przecież to było na ustach wszystkich i co i ucichło, a tylu dzieciaków nagle było fanami, a dopiero po filmach coś pierwszy raz usłyszały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi