~WeeDziu. Postów: 119 Reputacja: 64 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 3g 5m 59s Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 [P] Masz kota/psa? [O] Mam psa [P] Jesteś hakerman? [O] To tylko legenda xD [P] Ile grasz w kantera? [O] Dobre 10/11 lat [P] Masz rodzeństwo? [O] Mam jednego brata [P] Twoja ulubiona gra? [O] Cs 1.6 [P] Co robisz w wolnym czasie? [O] A nic youtube,cs albo gdzieś wychodze [P] Masz jakieś hobby? [O] Motocykle [P] Na ilu sieciach byłeś? [O] 4 [P] Ile grasz hns? [O] Z 4 lata [P] Uczysz się? [O] Ta ucze sie w szkole budowlaney [P] Jesteś pesymistą czy optymistą? [O] Optymistą [P] Jakie jest twoje ulubione zwierzątko? [O] Piesek xD [P] Steam czy NonSteam? [O] Steam [P] Jak się o nas dowiedziałes? [O] @Marcin.exe xD [P] Co Ci się u nas najbardziej podoba? [O] Atmosfera, serwery [P] Ściągniesz do Nas swoich ziomkow? Haha [O] Już tu grają :d [P] Co lubisz robić jak jesteś smutny? [O] Isć se zapalić 😜 [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? [O] Czarny i niebieski [P] Jaki film ostatnio oglądałeś? [O] Szybcy i wściekli 8 [P] Gdzie warto pojechać i dlaczego? [O] Nie wiem ale do francji nie polecam xDD [P] Jaki smak lodów wybierasz najczęściej? [O] Waniliowy Kolejne może @Marcin.exe 😜 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 10g 11m 14s Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Plus ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 14g 23m 25s Opublikowano 21 Listopada 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Spoko odpowiedzi! Podobał Ci się film? 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 3 godziny temu, ~WeeDziu. napisał: [P] Masz kota/psa? [O] Mam psa Za to masz plusa hahaha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~WeeDziu. Postów: 119 Reputacja: 64 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 3g 5m 59s Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 9 godzin temu, [URLOP] Malinaa. napisał: Spoko odpowiedzi! Podobał Ci się film? 😄 Pewnie haha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi