~WeeDziu. Postów: 119 Reputacja: 64 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 3g 5m 59s Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Imię: Marcin Nick: łidziu Wiek: 18 Link do gametrackera: https://www.gametracker.com/player/łidziu/91.224.117.74:27395/ godzinki beda lepsze 🙂 Link do banid-a: https://banid.pl/kto?to=0:1:4486773 Dlaczego chciałbyś zostać Adminem?: Aby pomóc finansowo, ogarnąć cziterów, kulturę, mikrofony ( np: puszczanie muzyki ), i pomaganie innym adminów. Mikrofon(TAK/NIE): Tak Czy miałeś kiedyś Admina?: Tak Czy umiesz obsługiwać Menu Admina?: Pewnie 😄 Znajomość Komend Amxx?(0-10): 8-9 Akceptujesz regulamin?(TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Jestem Marcin, mam 18 lat mieszkam w francji.Lubie koty, motoryzacje, w wolnym czasie pykam se w csa a jak nie to wychodzę na dwór Płatność: Tak, PayPal 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAu Postów: 56 Reputacja: 26 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 28m 56s Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) no pewnie ze na Tak ;* + amx +aktywny na forum +Składka +kulturalny +Steam Edytowane 5 Grudnia 2019 przez MICHAu 1 .:R32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.exe MIX Postów: 6,7 tys. Reputacja: 3,6 tys. Grupa: Rcon CS 1.6 [MIX] MIX Inne: Przyjaciel Użytkownik Czas: 24d 19g 59m 19s Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jasne ze na tak +hakerman +pieniądz +ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Proste, że tak: +/- gt + amx +aktywny na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszy Postów: 7,9 tys. Reputacja: 7,4 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer VIP Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 61d 17g 37m 44s Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jak najbardziej na tak, spoko ziomek! Gt w miare dobre, jak nie będzie grał to mu nakopie do dupy +amx +aktywność na forum na serwerze go widuję często Kulturka na + Składka. Ogólnie bierzcie go jak chętny! Polecam gracza! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zegarmistrz Świata Postów: 95 Reputacja: 53 Grupa: Użytkownik Czas: 17g 25m 53s Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Wykryte zostały u ciebie wczoraj sety Amxbans 3maps jest podpięty pod forum. Interesuje mnie, czy będziesz dalej grał na setach, a jeszcze bardziej, czy tak słabo jak buq, który cię rozpisał. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~WeeDziu. Postów: 119 Reputacja: 64 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 3g 5m 59s Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 26 minut temu, Zegarmistrz Świata napisał: Wykryte zostały u ciebie wczoraj sety Amxbans 3maps jest podpięty pod forum. Interesuje mnie, czy będziesz dalej grał na setach, a jeszcze bardziej, czy tak słabo jak buq, który cię rozpisał. Czekam na rozpiskę do dziś tak jak i na linka do tego bana z "settów" pozdrawiam XDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikuś Postów: 29 Reputacja: 33 Grupa: Dziewczyna Czas: 16g 50m 17s Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Kojarze Cię z serwera, widzłam Cie pare razy i nie mam do Ciebie zadnych zastrzezen . Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ten Zły Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 6d 6g 19m 2s Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 §2. Treści i pisownia. podpunkt 16: Nazwy tematów muszą być zgodne z ich treścią i nawiązywać do nich. (XD) Wracając do podania, jestem na NIE -Nie przekonuje mnie twoja osoba do tego stanowiska. -GT wiesz ile osób to pisało? po dostaniu admina aktywność była jeszcze mniejsza niż przed jego otrzymaniem. Popraw GT, pokaż, że Ci zależy,a zmienię zdanie +AMX +WIEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 9g 53m 56s Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Jestem oczywiście na tak! +gość wydaję się być spoko 😄 +składka +wiek +amx +miał admina +wbijając czasem na d2, łidziu prawie zawsze jest albo wbija w trakcie gry ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 14g 13m 37s Opublikowano 8 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi