Królik. Postów: 44 Reputacja: 15 Grupa: Dziewczyna Czas: 8g 12m 37s Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 [P] Jak trafiłaś tutaj na sieć. [O] Czysty przypadek, miałam w historii gry 3MAPS'a i tak oto jestem... 😄 [P] Twój ulubiony serwer. [O] 3MAPS. [P] Twój wymarzony samochód na przyszłość. [O] Nie mam wymarzonego. 😄 [P] Masz na sieci tutaj jakiegoś wroga. [O] Nie mam. [P] Posiadasz prawo jazdy. [O] Tak. [P] Ile jesteś tutaj na sieci. [O] Nie wiem w sumie. ^^ [P] Twój ulubiony film? [O] Kiedyś to bym powiedziała, że Step up, ale teraz.. Nie wiem. 😄 [P] Twój ulubiony serial? [O] Na pewno nie The Walking Dead! 😄 [P] Masz zwierzaka? [O] Mam. [P] Kim chciałaś zostać jak byłaś mała? [O] Fryzjerką. ^^ [P] Twój ulubiony napój? [O] Tiger. ^^ [P] ulubiony dzień tygodnia? [O] Piątek. 😛 [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] W obecnej sytuacji leżeć w łóżeczku pod kołderką! 😄 [P] Grasz w jakieś gry poza cs 1.6? Jak tak to jakie? [O] Majnkraft z Tobą, @Marcin.exe. 😄 [P] Twoja ulubiona gra? [O] Nie mam. 😛 [P] Ile lat grasz w cs 1.6? [O] Z 10 lat. 😄 [P] Ile razy miałaś admina? [O] 3... 😄 [P] Masz ulubioną gre planszową? Jak tak to jaką? [O] Monopoly. [P] Twoja ulubiona pora roku? [O] Jesień. [P] Jakiej muzyki lubisz słuchać? [O] Różnie bywa... 😄 [P] Czym się interesujesz? [O] Nie mam zainteresowań... 😄 [P] Jak masz na drugię imię? [O] Skąd wiesz, że mam? Patrycja. Nominuję: @ejooog! 😄 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.exe MIX Postów: 6,7 tys. Reputacja: 3,6 tys. Grupa: Rcon CS 1.6 [MIX] MIX Inne: Przyjaciel Użytkownik Czas: 24d 19g 59m 19s Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Ładnie ładnie! 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fundator sebol~ Postów: 4,1 tys. Reputacja: 3,6 tys. Grupa: Fundator Inne: Premium+ Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Czas: 20d 3g 21m 45s Opublikowano 10 Grudnia 2019 Fundator Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Ładnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi