frytA Postów: 5,5 tys. Reputacja: 5 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 49d 15m 9s Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Twój nick: Kolejorz Steam id lub IP: konsola Serwer: DD2? Data bana: 21;56 Wycinek z konsoli: [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina idziu. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Kolejorz [AMXBans] Powod : ' 28" czity ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-maliver.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 1796887360 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 85.128. 1 // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 61d 59s Opublikowano 10 Grudnia 2019 Premium+ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 @~WeeDziu. 24h na rozpisane dema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~WeeDziu. Postów: 119 Reputacja: 64 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 3g 5m 59s Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 jednak czysty byl i na demku nic nie widac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,5 tys. Reputacja: 5 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 49d 15m 9s Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Wypowiem się do postu admina, który mnie zbanował. Dostałem SS na PB, poszedł UnBan... Napisałem na SB, że wchodzę na dd2 pograć. Skakał mi ping, więc wyszedłem... To gdzie Ty widziałeś, że ja latam odpalony? Jak ja na serwerze spędziłem wtedy max 2 minuty. Pozdrawiam Kamil. 1 1 // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 18 tys. Reputacja: 15,9 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 348d 7g 20m 50s Opublikowano 10 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi