FastKilleR Postów: 0 Reputacja: 2 Grupa: Świeżak Czas: 1g 2m 2s Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Twój nick: FastKilleR Steam id lub IP: STEAM_1:0:78808325 Serwer: CS:GO Mod Data bana: 14. Dec 2019 - 20:45:36 Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : FastKilleR [AMXBans] Powod : ' Fotki na DreamCenter.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.dreamcenter.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 78808325 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 176.221.122.201 ' [AMXBans] ======================================= Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): https://www98.zippyshare.com/v/6zqB1MJH/file.html Dostałem ssy i miałem tak jak jest w powodzie mam je wrzucić na dreamcenter.pl. Tamto forum od razu przekierowuje mnie na to bo obie sieci miały zostać połączone, ale tu jeszcze nie ma serwera csgo także już sam nie wiem gdzie mam te ssy wystawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 14g 23m 25s Opublikowano 14 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Z tego co wiem, ten serwer do nas nie dochodzi. Poinformowałam tym Adka aby przekazał, że Twoja prośbą wpłynęła i nic więcej niestety nie jesteśmy w stanie poradzić. 🙁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi