Zamknij Zimno Bo Mi Okno Postów: 50 Reputacja: 84 Grupa: Użytkownik Czas: 22g 13m 52s Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Imię: Adam Nick: Zamknij Zimno Bo Mi Okno?!Wiek:17 Link do gametrackera: https://www.gametracker.com/player/Zamknij zimno bo mi okno%3F!/91.224.117.74:27395/Link do banid-a: https://banid.pl/kto?to=0:0:130498285 Dlaczego chciałbyś zostać Adminem?: Ponieważ chce pomóc z cziterami , Dziećmi którzy nadużywają mikrofonu , Ludźmi co wyzywają lub mają brak kultury . Wiem zawsze pisze na forum żeby wbił admin i jest to Najczęściej Diabełek ale często admina nie ma a ja jestem . Mikrofon(TAK/NIE): TakCzy miałeś kiedyś Admina?: Tak Czy umiesz obsługiwać Menu Admina?: Tak Znajomość Komend Amxx?(0-10): 7/10 Akceptujesz regulamin?(TAK/NIE): TakCoś o sobie: Jestem Adam, Mieszkam w Radomiu. Interesuje się kulturystyką mam 17 lat . Płatność: PSC lub SMS ale to raczej od stycznia 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Lidla Postów: 141 Reputacja: 58 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 10g 3m 13s Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 +GT +banid +wiek +staż +amxx Jestem na WIELKIE TAK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu Postów: 115 Reputacja: 73 Grupa: Użytkownik Czas: 12g 7m 15s Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Na tak, Jesteś ogarnięty, masz doświadczenie, często grasz (i mnie denerwujesz ❤️) i składka oczywiście. Jedyne do czego mogę się przyczepić to to, że trochę zdarza Ci się wyzywać graczy przez mikro. 🙂 2 So baby pull me closer in the backseat of your Rover ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ten Zły Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 6d 6g 19m 2s Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Radom powiadasz? Przyjadę do ciebie na piwko 😄 Na OGROMNE TAK! +AMX +WIEK +DOBRA MORDZIA +DOŚWIADCZENIE +CHĘĆ POMOCY +SKŁADKA +/- MEGA NOOBIK 😅 +GT 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 14g 13m 37s Opublikowano 21 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Podanie przyjmuję ale flagi nadam dopiero po opłaceniu składki. 😉 Witamy i zgłoś się do mnie, gdy będziesz mógł zapłacić składkę. 🙂 Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi