ejooog Postów: 6 Reputacja: 13 Grupa: Użytkownik Czas: 2g 12m 34s Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 [P] Ile masz latek? [O] 23:) [P] Masz jakieś pasje? [O] ciężarówki 😛 [P] Czemu taki nick, a nie inny? [O] a nie wiem nawet tak jakoś napisałem 🙂 [P] Masz rodzeństwo? jak tak to w jakim wieku? [O] siostra. 8 lat 😛 [P] Jak trafiłeś na naszą sieć? [O] szukaliśmy forum i tak jakoś trafiliśmy tutaj [P] Co wybierasz, życie w luksusie czy z najbliższymi? [O] z najbliższymi [P] Wódka czy Whiskey? [O] whiskey 🙂 [P] Masz zwierzaczka? pokażesz go kiedyś? [O] nie mam [P] Ideał kobiety to...? [O] hmm. Wyrozumiała, ładna żeby się wszystkiego nie czepiała xD [P] Masz dziewczynę? [O] nie.:) to tutaj się pojedzie to tam:D [P] Chodzisz do szkoły, studiujesz czy pracujesz? [O] śmigam po Europie ciężarówką 🙂 [P] Gdzie i z kim udałbyś się na wymarzone wakacje? [O] Hiszpania 🙂 z jakąś laską 😄 [P] Ulubiony kolor? [O] niebieski [P] Ile grasz w komputer? [O] hmm nie wiem dokładnie, dość długo [P] Pizza czy kjebab? [O] pizza [P] Co warto w życiu przeżyć? [O] hmm. Trzeba dążyć do tego co się zaplanuje żeby się spełniło 🙂 [P] Co lubisz robić jak masz wolne? [O] gram na komputerze, w piłkę nożną [P] Co lubisz w Świętach Bożego Narodzenia? [O] wolne od pracy no i czas spędzony z rodziną 🙂 [P] Jaki owoc lubisz najbardziej? [O] mandarynki [P] Jaka jest Twoja ulubiona mapa? [O] nuke:) [P] Grasz jeszcze w jakieś gry czy tylko cs 1.6? [O] Fifa 🙂 [P] Ile grasz w csa? [O] coś ok. 8-9lat z przerwą [P] Ulubiona broń w 1.6? [O] AK, awp [P] Ulubiona mapa w 1.6 [O] nuke 🙂 [P] Ulubiona gra? (cs się nie liczy :P) [O] Fifa [P] Skąd pomysł na nick? [O] nie mam Pojęcia 😄 tak mi się napisało Nominuje @alban 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi