martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 10g 11m 14s Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Pierwszy gameplay mój, na botach zrobiony kilka miesięcy temu specjalnie do zmontowania, gdy jeszcze się uczyłem. Drugi Gameplay nie jest mój, zmontowałem to dla kolegi z team'u. Możecie oceniać, baaardzo dawno nic nie montowałem i jeszcze się uczę ;d Dodam, że WSZYSTKO robione na telefonie, nie licząc gry oczywiście 😂😋 1. 2. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 14g 23m 25s Opublikowano 28 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Jak na pracę na telefonie, to uważam, że to wyglądana naprawdę przyzwoicie. 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 60d 10g 1m 42s Opublikowano 1 Stycznia 2020 Premium+ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Nagraj trening z klanem, PROSIMY! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi