Aye! Postów: 125 Reputacja: 108 Grupa: Użytkownik Czas: 2g 30m 4s Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Imię: AdrianNick: szalony zbyszekWiek: 20 w marcu niestetyLink do gametrackera: KLIKLink do banid-a: KLIKDlaczego chciałbyś zostać Adminem?: Zawsze to jakaś para rąk do pomocy, a jestem w sumie do dyspozycji prawie 24/7, więc mogę pomagać na serwerze w czasie nieobecności innych administratorów. Dodatkowo szybko złapałem fajny kontakt z graczami, więc gra mi się tu na prawdę przyjemnie.Mikrofon(TAK/NIE): TakCzy miałeś kiedyś Admina?: Tak, miałem. W cs:go, i w cs 1.6, także jakieś doświadczenie już mam.Czy umiesz obsługiwać Menu Admina?: Poruszam się po nim bezproblemowo.Znajomość Komend Amxx?(0-10): Komendy nigdy nie były moją mocną stroną, ale to zawsze można nadrobić. Myślę, że na ten moment 6/10.Akceptujesz regulamin?(TAK/NIE): Tak, akceptuję.Coś o sobie: Imię już znacie, wiek także, więc przejdźmy do konkretu - Pochodzę z Podkarpacia i interesuję się głównie rapem i grafiką. Prowadzę kanał na youtube, na którym wrzucam swoje kawałki od około 2015/16 roku. Dodatkowo jestem freestylowcem i w 2020 roku planuję start na wbw. Gdyby ktoś chciał się o mnie dowiedzieć więcej to jestem otwartą osobą na nowe znajomości.Płatność: Jasne, w styczniu po wypłacie mogę zapłacić przelewem. 2 -------------------------------------------------------------------------------- Kontaktując się ze mną pamiętaj o tym, że potraktuję Cię tak jak ty mnie. Nie poganiaj mnie do robienia zleceń - Bądź cierpliwy, a zrobię wszystko, żeby nie wcisnąć Ci kitu. Spodobało Ci się to co robię? Daj +,żebym wiedział, że idę w dobrym kierunku. Miej wyj$#%ane, a będzie Ci dane. -------------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 9g 55m 2s Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Trochę na serwie grasz, ale jesteś bardzo aktywny! Sam wbijając na serwer, bardzo często Cię widzę! +wiek +aktywny +Składka -Te amxx, ale łatwo można się tego nauczyć! Na tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu Postów: 115 Reputacja: 73 Grupa: Użytkownik Czas: 12g 7m 15s Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Grasz dopiero 6 dni, ale przez te dni nabiłeś więcej czasu niż większość adminów. Masz moje tak: -wiek -składka -amx się nauczysz, bo to łatwe -chęć pomocy 1 So baby pull me closer in the backseat of your Rover ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 35m 6s Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Na tak +podanie zachęcające +składka +wiek 1 https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fundator sebol~ Postów: 4,1 tys. Reputacja: 3,6 tys. Grupa: Fundator Inne: Premium+ Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Czas: 20d 3g 21m 45s Opublikowano 28 Grudnia 2019 Fundator Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Na tak +składka +wiek +chęć pomocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Zimno Bo Mi Okno Postów: 50 Reputacja: 84 Grupa: Użytkownik Czas: 22g 13m 52s Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Na Tak + wiek + Składka +/- ten amx ale człowiek sie uczy szybko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Nescio Postów: 9,1 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 390d 7g 50m 21s Opublikowano 29 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Okres próbny, co do składki jesteśmy dogadani na pw. Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi