Skocz do zawartości

[Degradacja] Świąteczny typo

Malinaa.

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

ttD9iRi.png.af33f4b8b380e02db3d867705848df4c.png

Nick osoby zdegradowanej: @Świąteczny typo

Zdegradowany z rangi: UnBan Team

Zdegradowany na rangę: Donator, ManiakCSM 

Powód dlaczego została zdegradowana: W tym przypadku nie ma się co oszukiwać, że jest to spowodowane brakiem zaufania, które zostało nadszarpnięte przez pewną sytuację. Mega nie chciałam jej poruszać publicznie ale "wylała" się ona na czacie, bo sam do tego doprowadziłeś. Wtedy również nawiązaliśmy rozmowę, po której powstały kolejne rozmyślenia, nie tylko w mojej głowie ale ogólnie w Administracji. Temat przez pare dni był przez Nas trawiony i tak jak chcieliśmy jakoś o tym zapomnieć i dać Ci kolejną szansę to jakoś nie potrafimy przez to jak gubisz się w tym co piszesz. Widać również po Tobie chyba młodzieńczy bunt i nie zawsze można się dogadać. Na chwilę obecną uważamy z Administracją, że nie ma innego wyjścia ponieważ ciężko jest zaufać osobie, która ma kontakt z osobą, która atakuje Nas od chyba roku (?). 

Dziękuję Ci za poświęconą każdą chwilę, ponieważ MEGA to doceniam i pewnie nie tylko ja. Mam nadzieje, że z Nami zostaniesz i może zaufanie odbudujesz. 😉

• Lubię to! 2
  • WOW! 2

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.