Skocz do zawartości

UBT A$TOR

Chuck Norris Lidla

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

Aby móc złożyć podanie na UnBan Team, należy mieć ukończone minimum 17 lat. +
 Wymagany STEAM. +
 Trzeba mieć minimum 50 postów.  +
 Brak aktywnych warnów na koncie.+

Być aktywnym na forum.+

Brak konfliktów z użytkownikami forum.+

Brak rang na innych forach.+

Posiadanie sporo wolnego czasu.+
Wzór:

Nick: A$TOR

Data rejestracji na forum: 22.11.2019

Ile spędzasz dziennie czasu na forum?: 2h (po daj Boże akceptacji podania wzrośnie diametralnie do 5h)

Doświadczenie w ocenianiu: Spore, byłem na posadzie UBT na wielu konkurencyjnych sieciach 8/10

Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Oczywiście

Byłeś(aś) wcześniej banowany(na) na forum lub serwerze?: Broń Boże

Dlaczego ty?: Z racji tego iż straciliśmy osobę z UBT , pragnę ją zastąpić składając to podanie. Jestem doświadczonym chłopakiem w dziedzinie rozpisywania demek , oceniania ss'ów i potrafię rozróżnić "doświadczoną" osobę od tzw. Cheatera.

Coś od siebie: Młody , zdolny , atrakcyjny , doświadczony , zaangażowany i szybko uczący się chłopaczek

Kandyduje na stanowisko UBT CS 1.6

Proszę uprzejmie o pozytywne rozpatrzenie mojego podania 🙂

• Lubię to! 2

tenor (1).gif

Jestem na nie, nie wiem czemu ale z całym szacunkiem astor, bo naprawdę Cię lubię, odczuwam takie coś, że nie widzę Ciebie w roli ubt na naszym forum. Sam nie wiem moim zdaniem trochę za szybko kandydujesz na te stanowisko i coś wewnętrznie czuję, że nie widziałbym Cię w roli ubt 😛

imo edytuje temat i dodam jeszcze, że jesteś opiekunem PB i Adminem ts3, powinieneś się bardziej zająć obecnymi rangami, bo na pb wcale nie gra tak dużo osób i może czas to zmienić 😛

Edytowane przez Boofeq.
  • Lubię to! 1
  • Smutny 1

ciapaniegif.gif.cddc6232c47376f70999d040bd2b1c3f.gif

• Przyjaciel

No dokładnie trochę za szybko dla Ciebie 

Ja jestem na tak. Imo nadajesz się na tą range, ponieważ jesteś aktywny, ogarnięty i można ci zaufać. 

//edit

Nie rozumiem czemu piszecie 'za szybko'. W wymaganiach nie ma nic jak długo musi być na forum.

Edytowane przez Lefro
  • Lubię to! 1

20 minut temu, A$TOR napisał:

Ile spędzasz dziennie czasu na forum?: 2h (po daj Boże akceptacji podania wzrośnie diametralnie do 5h)

To mi już podpada pod kolekcjonera rang.
Niestety jestem na nie, może najpierw pokaż się tu z lepszej strony, a potem sobie podnieś poprzeczkę.

• Lubię to! 2

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel

Ze względu na to, iż test z ss poszedł Ci bardzo słabo muszę podanie odrzucić. Jedynie demko dobrze rozpisałeś. 

Przy następnej rekrutacji spróbuj jeszcze raz jak bardziej zaznajomisz się w temacie screenów. 😉 

Podanie Odrzucone.png

• Lubię to! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.