Leszy Online Postów: 7,9 tys. Reputacja: 7,4 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer VIP Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 61d 20g 58m 38s Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 O której godzinie się budzisz ? Jesteś rannym ptaszkiem czy raczej lubisz sobie pospać? 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 4m 36s Opublikowano 2 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Jak mam wolne to lubię pospać, a jak idę do pracy to wtedy ranny ptaszek. 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 34m 56s Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 przed chwilą się obudziłem, ale zazwyczaj to różnie zależnie od godziny o której idę spać. 1 https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Jak mam wolne to przeważnie wcześnie wstaje, a jak praca na noc to w dzień odsypiam 😛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Premium Dziewczyna Czas: 155d 8g 47m 40s Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Lubie sobie pospać, jak nie idę do pracy oczywiście. 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wercia ; ) Postów: 68 Reputacja: 65 Grupa: Dziewczyna Czas: 18g 6m 21s Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zależy od sytuacji no tak to ranny ptaszek ale tez lubię czasami pospać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lefro Postów: 137 Reputacja: 86 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 1g 53m 31s Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Jak nie muszę wcześnie wstać to śpię ile się da :d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 60d 8g 40m 40s Opublikowano 2 Stycznia 2020 Premium+ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 taki ranny ptak że dziś do roboty zaspałem na 7 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Postów: 1,1 tys. Reputacja: 826 Grupa: Przyjaciel Czas: 3d 17g 18m 24s Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zależy o której się położę 😄 ale maksymalnie do 9 pośpię 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 19g 34m 12s Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zależy czy praca czy wolne 😛 1 // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 9g 55m 2s Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zależy czy szkoła czy wolne, jak szkoła to o 7 wstaje, czasem 7:50 jak dziś XD Jak wolne to śpię dopóki się sam nie obudzę, chociaż czasami nawet jak się obudzę to idę dalej spać, najczęściej to wstaje w wolne tak 10/11/12. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fundator sebol~ Postów: 4,1 tys. Reputacja: 3,6 tys. Grupa: Fundator Inne: Premium+ Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Czas: 20d 3g 21m 45s Opublikowano 2 Stycznia 2020 Fundator Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 W weekend można pospać A w tygodniu praca więc nie za długo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 W weekend i czasem w dzień szkolny lubię sobie pospać kulturalnie do 12. W dni szkolne wiadomo muszę wstać wcześniej ale nie mam problemu, żeby wstać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Mam prywatny budzik nawet jak wstaję na 5 rano do pracy. Mimo wszystko wole czerpać korzyść z dnia więc lubię wstać wcześniej 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi