Tayquil Postów: 104 Reputacja: 101 Grupa: Użytkownik Czas: 6d 4g 4m 29s Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 [P] Jak długo jesteś tutaj na sieci. [O] Jakieś 1,5 miesiąca [P] Jaką byś chciał rangę. [O] Nie ma takiej którą chcę. Jeśli wiem, że jakąś mam możliwość pełnić i pomóc sieci to piszę podanie. Jak odrzucą to nic się nie dzieje ^^. [P] Jakieś plany na przyszłość. [O] Bliższe plany to zmiana pracy, a dalsze to ślub i założenie rodziny. [P] Twój wymarzony samochód. [O] McLaren P1 [P] Masz dziewczynę/narzeczoną. [O] Mam dziewczynę [P]Pracujesz pewnie jak się domyślam. [O] Tak, pracuję w fabryce felg. [P] Jak dotarłeś tutaj na sieć. [O] Aaa @Deus tu przyszedł, a ja za nim ^^ [P] Jak ma na imię Twoja kobieta? [O] Karolina [P] Uważasz, że bywasz zgryźliwy? [O] Tak.. Im bardziej kogoś lubię, tym bardziej jestem zgryźliwy dla tej osoby :D. [P] Co lubisz robić jak masz wolne? [O] Leżeć cały dzień w łóżku, oglądać/pograć/poczytać lub po prostu spędzać czas z dziewczyną. [P] Jaka była Twoja ulubiona zabawa w dzieciństwie? [O] Podchody najlepsze od 1410 [P] Jakie cukierku byś wybrał owocowe, miętowe czy może lodowe? [O] Lodowe popite wodą to jest to 😄. Zima w buzi 😄 [P] Jesteś romantykiem? [O] Zdarza się, chociaż wolę dokuczać i zaczepiać niż przynosić kwiaty :v. [P] Wolisz grać w cs czy oglądać mecz piłki nożnej? [O] Grać w csa. Piłka ani trochę mnie nie jara. [P] co lubisz w kobietach? [O] Charakter, uśmiech i oczy, [P] Ile grasz w csa? [O] Coś koło 4 lat [P] Byłeś kiedyś na randze UBT? Jak tak to na ile oceniasz swoje doświadczenie? [O] Tak, byłem na randze UBT. Doświadczenie w skali 1-10 oceniam na jakieś 7/10. [P] Masz zwierzaka? [O] Mam kotkę Dziunie i psa Bolka [P] Ulubiony polski wykonawca? [O] Te-Tris [P] Ulubiona mapa w cs? [P] De_dust2 [P] Ulubiona broń w csie? [O] AK-47 Korzystając z okazji, chcę nominować @Deus 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 14g 13m 37s Opublikowano 8 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 22 minuty temu, Tayquil napisał: [O] Zdarza się, chociaż wolę dokuczać i zaczepiać niż przynosić kwiaty :v. Normalnie klon mojego Tomka. 😂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi