Deus Postów: 171 Reputacja: 50 Grupa: Użytkownik Czas: 10g 13m 59s Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 [P] Czym się interesujesz. [O] Interesuje się historią i polityką. [P] Posiadasz prawo jazdy. [O] Jeszcze nie. [P[ Jak trafiłeś tutaj na sieć. [O] Sieć na której obecnie adminuje powoli się kruszy więc szukałem sobie innej sieci i tak grając na dd2 postanowiłem zarejestrować się na waszym forum 🙂 [P] Jaką byś chciał rangę na forum. [O] Jeżeli kiedyś miałbym już celować w jakąś rangę to w UBT ponieważ mam w tym doświadczenie 🙂 [P] Masz dziewczynę. [O] Obecnie nie. [P] Twój ulubiony serwer. [O] dd2. [P] Jak masz na imię? xD [O] Wojtek [P] Czy miałeś kiedyś jakiś ,,wzór admina" i dlaczego ja nim byłem? xD [O] @Tayquil Ty wzorem admina hahaha, fakt jesteś dobrym adminem ale nigdy nikt z administracji nie był dla mnie wzorem xD [P] Masz chłopaka? [O] Oczywiście że nie, brzydzą mnie homosie. [P] Gdyby ktoś Ci zaoferował 10 milionów za to, że powiesz mu sekret bliskiego kumpla i on się o tym dowie, to zgodziłbyś się? [O] Zależy jaki by to był sekret, jak jakiś mało znaczący to tak, najwyżej odpalił bym mu połowę z tego xD [P] Czy uważasz, że unia europejska powinna zostać zniszczona? [O] TAK! [P] Jesteś przypakowanym dzikiem? [O] Nie xD [P] Jakie masz wykształcenie? [O] Uczę się jeszcze 🙂 [P] Skąd pomysł na nick? [O] Kiedyś jak grałem w darkorbit to był taki koks co miał nick deusinmachina, więc dałem sobie Deus 🙂 [P] Masz zamiar być drugim Maciusiem? xDDD #PDK [O] hahah NIE 🙂 [P] Nosisz okularsy? [O] Tak [P] Jesteś typem uber imprezowicza czy bardziej piwniczak? [O] Lubie się zabawić lecz z umiarem bardziej taki "piwniczak" xD [P] W skali 1-10 jak bardzo mnie lubisz? XD [o] @Tayquil 8 ponieważ ostatnio powiedziałeś że mnie nie sznujesz i kiedyś wlepiłeś mi bana za przekleństwa xD [P] Co Cię tutaj trzyma? [O] Widzę że tutaj właściciele sieci interesują się forum i serwerami i to jest powodem który trzyma mnie u was 🙂 [P] Jaką masz myszkę do grania? [O] Zwykła myszka, firmy activejet jest mała więc dobrze mi się z niej strzela awp 🙂 [P] Masz skłonności do przesady? [O] Nie. [P] Jaka jest Twoja ulubiona gra komputerowa? [O] Nie mam swojej ulubionej gry, brak mi czasu na granie więc pozostańmy przy cs'ie xD [P] Ile lat siedzisz już w cs? [O] No będzie gdzieś już 6 lat 🙂 [P] Jaki serial lubisz oglądać? [O] Seriali już nie oglądam od 2 lat 🙂 Wolę jakieś filmy o tematyce wojennej 😄 [P] Co planujesz na wakacje? Jakiś wyjazd? Spotkanie ze znajomymi po latach? [O] W wakacje raczej pójdę gdzieś do pracy dorobić, ale może uda się wyskoczyć na parę dni nad jeziorko, albo na jakieś zwykłe imprezy ze znajomymi, może właśnie z tymi których parę lat nie widziałem 🙂 [P] Uważasz, że w tych czasach ludzie są gorsi? Od czego to zależy? [O] Uważam, że są gorsi. Wpływ na to mają nasze władze państwowe które robią z ludzi "debili", ale i my sami nie dążymy do tego byśmy byli mądrzejsi. [P] Co lubisz robić po pracy? [O] Uczę się jeszcze, ale po szkole to zazwyczaj śpię xD Jako że nie znam wszystkich zbyt dobrze to nominuję sobie nowego admina FFA @mu[R]fa 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayquil Postów: 104 Reputacja: 101 Grupa: Użytkownik Czas: 6d 4g 4m 29s Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 I tak obydwaj wiemy, że byłem Twoim wzorem i lubisz mnie 11/10😍 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi