Soczewa Postów: 104 Reputacja: 43 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 22g 12m 32s Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 witam dostałem bana za niewinność nick; Rys steam IP - VALVE_1 : 0 : 1464750236 serwer DD2 data bana - nie wiem bo wrucilem z bracy i nie moglem wejsc na serwa chce tylko powiedziec ze to nie ja ten z audi ja zawsze gram na jednym nicku BUILD 1947 SERVER (0 CRC) Server # 858 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Bartek aka og rek. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Ten_Z_Audi [AMXBans] Powod : ' elocha ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-maliver.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 1464750236 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 77.114.13.149 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayquil Postów: 104 Reputacja: 101 Grupa: Użytkownik Czas: 6d 4g 4m 29s Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Skoro twierdzisz że to nie Ty, to spróbuj zresetować router. Jeśli to zrobisz daj znać w tym temacie czy pomogło. Edit: pisałem z @Malinaa. ❤ I Twoje IP jest zmienne(Twoje IP i gracz,, tenzaudi" pochodzą od tego samego dostawcy, czyli plus/cyfrowy Polsat) więc Wasze IP mogło się pokryć o czym także @Malinaa. ❤Pisała. Niestety do sidów dostępu nie mamy, więc jeśli reset routera nie pomógł (w przypadku pokrytych IP zazwyczaj pomaga) to nic nie możemy zrobić, bo gracz na którego jest ban był faktycznie cziterem więc ub nie damy na ten sid. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayquil Postów: 104 Reputacja: 101 Grupa: Użytkownik Czas: 6d 4g 4m 29s Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi