impowered Postów: 488 Reputacja: 343 Grupa: Przyjaciel Czas: 4d 18g 33m 18s Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Siema. Poleci mi ktoś dobry telefon do ~1000zł? Zależy mi głównie na dobrym i dużym wyświetlaczu oraz na potężnym aparacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 45m 14s Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Xiaomi Redmi Note 7, sam posiadam i polecam 😛 https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-xiaomi-redmi-note-7-4-64gb-neptune-blue @don grande impo ewentualnie jakiś nowszy model, ogólnie Xiaomi słyną z dobrych aparatów, więc jeśli na tym się skupiasz to ogólnie polecam tę markę 😜 1 https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayquil Postów: 104 Reputacja: 101 Grupa: Użytkownik Czas: 6d 4g 4m 29s Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 @Bartłomiej.Właśnie xiaomi słynie z mocnych podzespołów a średnich aparatów. @don grande impo polecam ten honor https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-honor-20-lite-4-128gb-midnight-black-1?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIk8vm5P2e5wIVhLYYCh1daw3KEAQYBCABEgI3W_D_BwE Robi dobre zdjęcia i ogólnie spoko telefony budżetowe. Z tego co wiem są to budżetowce od Huaweia. Dobra jakość do ceny :v Oppo też są spoczko https://www.x-kom.pl/p/521666-smartfon-telefon-oppo-a9-2020-4-128gb-dual-sim-niebieski.html?utm_source=ceneo&utm_medium=comparison&utm_campaign=ceneo_click 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Pocophone F1. Osobiście mam wersję 6/128GB. Jak dobrze poszukasz, to za +/- 1250 zł wyrwiesz. Takie nagrywa filmiki w FHD Może jeszcze w 4K, ale nie zwróciłem wtedy uwagi, że jest przełączone na niższą jakość... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszy Postów: 8 tys. Reputacja: 7,4 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 63d 12g 45s Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 ZA NIE CAŁE 233 ZŁ !!! Funkcje Automatyczna sekretarka Tak Wbudowana książka telefoniczna Tak Funkcja SMS Nie Funkcje dodatkowe Brak, Szybkie wybieranie numerów, Transfer połączeń, Wybieranie tonowe i impulsowe Jednoprzyciskowe wybieranie Nie Liczba wpisów w książce telefonicznej 50 pozycji Menu w języku polskim Tak Przywołanie słuchawki Nie VoIP Nie Wyłączanie mikrofonu Tak Parametry Kolor obudowy Biały Wyposażenie Kabel, Kable podłączeniowe, Słuchawka, Zasilacz Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna Gwarancja 12 miesięcy Połączenia Identyfikacja numeru przychodzącego (CLIP) Tak Tryb głośnomówiący Tak Blokada połączeń wychodzących Nie Powtórzenie wybieranego numeru Tak Rejestr połączeń Tak Wyświetlacz Wyświetlacz Tak Podświetlenie wyświetlacza Tak Rodzaj wyświetlacza Monochromatyczny Techniczne Intercom Nie Liczba słuchawek w komplecie 1 Możliwość montażu na ścianie Tak Rodzaj telefonu Przewodowy Współpraca z linią telefoniczną Analogowa 2 1 Życie jest zbyt krótkie aby je marnować spełniając marzenia innych innych ludzi ~ OSCAR WILDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impowered Postów: 488 Reputacja: 343 Grupa: Przyjaciel Czas: 4d 18g 33m 18s Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Dobra już mam wybrany fonik. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi