TeDeWu. Postów: 58 Reputacja: 52 Grupa: Użytkownik Czas: 10g 6m 3s Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 [P] Jak trafiłeś tutaj na sieć. [O] Przez Google xd [P] Jaką byś chciał mieć rangę na forum. [O]Liczę w przyszłości na UBTeam, Bo już kiedyś byłem i podobało mi się to . Oraz modek:) [P] Masz dziewczynę. [O]Mam [P] Masz tutaj jakiegoś wroga. [O]Niee [P] Masz prawo jazdy. [O]Tak mam [P] Jakie plany na przyszłość myślisz coś. [O]Narazie nie myślę, okaże się samo [P] Pracujesz uczysz się. [O]Pracuję P] Czym się interesujesz na codzień? [O]Na codzień trenuję sporty walki oraz piłkę nożną [P] Czego nie lubisz w ludziach? [O]Kłamstwa [P] Skąd pomysł na nick? [O]Wymyśliłem sobie sam [P] Skąd jesteś? [O]Okolice Leszna , WLKP [P] Masz rodzeństwo? [O]Tak, dwóch braci. [P] Ulubiony wykonawca, gatunek muzyki? [O]Tymek [P] Zgłosiłbyś się na casting do Hell's Kitchen? [O]Nieeeee xd [P] Słuchasz rapu? [O]Tak [P] Jaka była pierwsza gra, na którą wydałeś pieniądze? [O]CS 1.6 [P] Gra, w której zostawiłeś najwięcej godzin to? [O]Również cs 1.6 [P] Co cię trzyma na sieci? [O]Serwer FFA , lubię spędzać na nim czas, oraz forum 🙂 [P] Masz u nas jakiegoś przyjaciela - kto?[O]Nieee [P] Jak pizza to pepperoni czy hawajska? [O]Peperoni Nominuję: aRR! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fundator sebol~ Postów: 4,1 tys. Reputacja: 3,6 tys. Grupa: Fundator Inne: Premium+ Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Czas: 20d 4g 4m 14s Opublikowano 30 Stycznia 2020 Fundator Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi