Skocz do zawartości

Kilka moich propozycji

Ten Zły

Rekomendowane odpowiedzi

Poniżej umieszczę kilka moich propozycji dotyczących zmian na serwerze:

-Wgranie anty rush'u, lub usunięcie pluginu na zabijanie osób na respie po 1:30, ponieważ gracz z drużyny ct rush'uje nas na respie, to nie mamy pola manewru, plugin z automatu nas zabija.

-Kosmetyczna zmiana skinów i dodanie kilku nowych do innych broni typu: Desert Eagle (potocznie zwany deagle'm), Glock 18, USP, Famas, MP5 i Schmidt Scout. Oczywiście nie musi być każda z wymienionych broni, żeby zbytnio nie obciążać serwera, ale nad kilkoma z nich można by pomyśleć. Jeśli propozycja się przyjmie, chętnie podrzucę parę skinów.

-Dodanie losowania vip'a. Polegałoby to na losowaniu dla jednej osoby na mapę darmowego vip'a, jedynym warunkiem aby losowanie się odbyło jest minimum 10 osób na serwerze.  

-Dodanie komendy Amx_gag, która polega na blokowaniu graczom say/say_team oraz używanie mikrofonu. To lepsza opcja, niż bany czasowe, aby owa blokada została zdjęta komendą amx_ungag, gracz musi napisać do administracji na u@ przeprosiny za swoje zachowanie i postanowienie poprawy. 

-Kolejny plugin, który chciałbym zobaczyć na serwerze to taki, dzięki któremu pod koniec rundy przeładowuje nam się broń. Często zdarza się, że wychodzimy z naszego spawn'u, dostrzegamy przeciwnika, zaczynamy się z nim strzelać i nagle okazuje się, że broń jest nie przeładowana.

Dziękuję ci drogi użytkowniku za poświęcony czas na przeczytanie moich propozycji i swoją jakże ważną opinię. Zachęcam do wyrażania ich, ponieważ one mają główny wpływ na to, która propozycja się przyjmie, a która zostanie odrzucona 😄

Pozdrawiam cieplutko ^^ 

czeri.jpg.4af42c13e6609ab3438d9b160d968d8a.jpg

1. TAAAAK PLIZ

2. Jak dla mnie, to można dodać skiny do deagla usp glocka itp, do tych mp5 i tak dalej nie wiem czy jest sens 💁

3. Myślę, że losowanie vipa jest zbędne, skoro jest nocny free vip.

4. Takk pliz dodajcie amx gag dla adminów 😂 często są jakieś trole albo inne wkurzajace persony na mikrofonie, zamiast banow itd można im walnąć gaga na jakiś czas.

5. Myślę, że to akurat będzie zbędne 🙆

• Super! 1

ciapaniegif.gif.cddc6232c47376f70999d040bd2b1c3f.gif

18 godzin temu, Sounds Good napisał:

-Wgranie anty rush'u, lub usunięcie pluginu na zabijanie osób na respie po 1:30, ponieważ gracz z drużyny ct rush'uje nas na respie, to nie mamy pola manewru, plugin z automatu nas zabija.

Pisalem o tym juz dawno, ale nie zostalo to naprawione: 

Jak najbardziej na tak.

Skiny ewentualnie można zmienić, ale nie dodawalbym do nowych broni. Nie róbmy tutaj gomoda. Poza tym bezsensowna utrata jakości na rzecz skinów.

Losowanie vipa według mnie bez sensu.

Gaga można dodać. 

Te automatyczne przeładowanie to już przesada XDDD oczywiście, że nie.

• WOW! 1

1. Nie mam z tym problemów, wystarczy umieć wciskać lewy przycisk

2. Zmiana skinów jak najbardziej na tak, mam jeden fajny pakiecik do Ak/Awp/M4 to mogę nawet podrzucić, ale do reszty broni bezsensu, jedynie ten deagle jak już...

3. Losowanie dla mnie również bez sensu, bo jest darmowy od 23 do 10

4. No spk

5. Bezsensu, wystarczy kupić vipa i wtedy na początku wybiera się zestaw i masz przeładowane wszystkie bronie.

• Super! 1

https://steamcommunity.com/id/rejeshi/

a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better.

per aspera ad astra

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel

1. Ten plugin odpowiada za kilka innych "bajerów" na serwerze. Min. za strefy, które widzicie i jeśli nie będzie możliwości wyłączenia tej jednej opcji, to albo całkowite usunięcie albo zostawienie jak jest. 

2. Dziś pojawiła się aktualizacja skinów.

3. Odpada. Jest free vip, w postaci nagród, też vip tu to nie majątek.

4. Tutaj byłbym skłonny dać tak.

5. Zdecydowanie na nie.

• Właściciel

Propozycja 1 i 2 przyjęta.

- opcja zabijania została wyłączona.

- dodano nowe skiny.

Co do amx_gag jeszcze się zastanowimy, a propozycja 3 i 5 odpada.

propozycja-przyjeta.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.