cocolino Postów: 1 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Czas: 20m 28s Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Twój nick:Cocolino STEAM ID:STEAM_0:1:159259920 Serwer:ONLY MIRAGE CS-MALIVER.PL Data bana:21.02.2020 godzina 9-11 Opis sytuacji:Podczas sprawdzania mnie wykryto u mnie "wall hacka" którego wgl nie posiadałem i nwm jaka sytuacja mogła pokazać że mam tego wall hacka rzekomo nie wiem jak mam dokładnie opisać do tego tą sytuacje ale rozmawiałem z adminami moge podać jakimi i powiedzieli mi abym poszedł na tsa pogadać z adminem albo napisał na forum o odwołanie więc pisze nie wiem jak ja mam udowodnić że jestem czysty ale mi zależy na tym serwerze dlatego pisze tutaj to odwołanie aby dostać unbana i znowu móc sie cieszyć grą z innymi ludźmi zazleży mi na tym i czekam na odpowiedź z waszej strony jak czegoś brakuje to odpowiem żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Postów: 4 Reputacja: 5 Grupa: Użytkownik Czas: 30m 53s Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 @Voli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voli Postów: 126 Reputacja: 122 Grupa: Użytkownik Czas: 15g 18m 30s Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 - od 14:35 do końca rundy masz podejrzaną akcję wydaje mi się że masz WH na przycisk ale mało go używasz i wolisz używać radarhacka nie sprawdziłeś ninjy ani fireboxów ani drewna tylko odrazu wcelowywałeś się w ct. To pierwsza taka sytuacja pozatym gdy cię oglądam i słyszę co mówisz to mogę naprawdę stwierdzić że jak na silver master elite podajesz naprawde potwierdzone info gdzie są przeciwnicy ;\ Zabiłeś dwóch mid i się dalej nie wcelowywałeś bo wiedziałeś że się wrócili [13:48] i poszedłeś dołem pewnie myśląc że zrobisz im plecy. Materiał dem na którym się wzorowałem to http://771970.node16.pukawka.pl/dem-de_mirage-1582210437-1582212917.zip. Według mnie masz radar hacka połączenego z wh. Sam myślę że nie jestem za dobry do sprawdzania demek i prosiłbym aby ktoś z UBT sprawdził te demko. 1 CHADA [1978-2018] LEH [1992-2019] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocolino Postów: 1 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Czas: 20m 28s Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 przez słuchawki może też sie wydawać że mam wh ponieważ mam dźwięk 7.1 na którym dokładnie słysze z której strony idzie przeciwnik ale poczekam na rozwój sytuacji i naprawde mam nadzieje że wszystko sie wyjaśni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocolino Postów: 1 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Czas: 20m 28s Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 i co do nie sprawdzania tych miejscówek to wsm racja ale nie jestem tak dobrym graczem żeby sprawdzić więc postanowiłem sie wcelować ewentualnie dostać leb z pałaców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 35m 11s Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 http://771970.node16.pukawka.pl/dem-de_mirage-1582210437-1582212917.zip Oglądałem demko i w sumie zazwyczaj grał normalnie, jak celował, to nie był bogiem, który robi w teście reakcji 0.0001 sekundy i strzela od razu jak przeciwnik wychyla. Jedyne co znalazłem to: 8:40 -> 9:05 8:40 wychylanie idealnie na gościa na gali 8:50 jak wchodzi na kuchnię zobaczenie sobie dżungli przy okazji ct czy nikt mu plecków nie robi, zobaczył, że nikt nie robi, więc można iść na przeciwnika 9:00 podejrzany leciał idealnie po modelu przeciwnika, gdyby przeciwnik nagle nie przestał shiftować, zdecydowanie by go zabił Jak dla mnie ta akcja jest na bana, bo takie przelecenie po modelu, to chyba cud bożonarodzeniowy, ale czy po jednej akcji można podejmować jakieś działanie, to raczej ostateczna kwestia do właścicieli serwera. 1 https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msimba Postów: 5 Reputacja: 14 Grupa: Użytkownik Czas: 10g 24m 3s Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi