Qmasz Postów: 12 Reputacja: 7 Grupa: Użytkownik Czas: 3g 47m 8s Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Coś o Tobie: Mam na Imię Grzegorz, 23 lata lecą ale pasja do tworzenia serwerów JailBreak w Cs 1.6 pozostaje. Zajmuję się tym od dłuższego czasu, kiedyś prowadziłem swoje sieci serwerów teraz po roku czasu wracam do tego tworząc swój serwer. Inni Opiekunowie: BRAK Typ Serwera: JailBreak Ilość Slotów: 17 Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.161:27015/Dlaczego chcesz do Nas dołączyć?: Szukam sieci dla serwera który dopiero powstaje, jednak kasa na reklamę jest oraz chętni do gry znajomi. Odpowiedź na pytanie dlaczego Wy jest ciężka, ponieważ jesteście pierwszą siecią na którą trafiłem, nie posiadacie tego moda a myślę, że warto. Kontakt: Steam: Qmasz || PW FORUM || Czekam na Waszym Ts3 jeżeli będziecie zainteresowani Udostępnienie serwera na konto sieci (tak/nie): Na chwilę obecną nie, zobaczmy jak by to wyglądało w przyszłości. A teraz coś od siebie: Serwer nie jest rozkręcony, nie posiada graczy ponieważ dopiero co skończyłem pisać pluginy i szukam sieci gdzie mógłbym z nim wystartować. Jednak jego projekt jest UNIKATEM na serwerze Cs 1.6 a z pewnością na tym modzie. Sam pisałem pluginy do niego oraz tworzyłem go z tym pomysłem. Na czym się opiera pomysł? Na serwerze nie spotkamy VIP'a czy SVIP'a , zamiast tego dla graczy przygotowałem KARNET z NAGRODAMI! Przy wbijaniu poziomu otrzymujemy różne bonusy typu: skin do postaci czy dodatkowe HP. Karnet będzie do zakupienia w sklepie aby można było wbijać jego poziom a EXP zdobywany jest tylko w TT (więźniowie). Szczegółowo wyjaśnić mogę na ts3. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XDelphi Postów: 421 Reputacja: 292 Grupa: Użytkownik Czas: 19d 15g 45m 23s Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Jak najbardziej na tak. Samo podanie przekonuje, właściciel serwera samym sposobem pisania uświadamia, że się na tym zna i chce rozwijać ten projekt. Poza tym unikalny serwer na pewno przyciągnie graczy. Pełne moje poparcie, niczego nie byłem tak pewien jak tego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Podanie jest ładne i przekonywujące. Wiek właściciela również przekonywujący. Szczera wypowiedź w temacie serwera. Jeżeli bazujesz na długotrwałej współpracy z naszą siecią to jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maliversiak.exe Postów: 239 Reputacja: 243 Grupa: Zbanowany Czas: 1d 3g 16m 4s Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Mi się podanie podoba i widać że chłop się stara jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 23 Lutego 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś się do mnie na pw w celu ugadania wszystkiego. 🙂 Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi