Skocz do zawartości

[Typer]Powrót DaFFi'ego

MR.DAFFI

Rekomendowane odpowiedzi

Imię Tomasz

Jak długo spędzasz na forum?: Różnie to bywa, myślę, że koło 2 godzin będzie.

Jaką dyscypliną sportu chciałbyś się zająć?: Gale MMA

Dlaczego ty?: Byłem prekursorem tej dziedziny na sieci serwerow i ponownie chcialbym powrócić i przywrócić świetność Gal MMA

Zapoznałem się z regulaminem Ligi typera [TAK/NIE]:  TAK

• Lubię to! 1
  • WTF? 2

Pozwól, że się wypowiem - chodź mam świadomość, że to nie jest zgodne z regulaminem. Nie mam słomianego zapału, nie masz pojęcia dlaczego zrezygnowałem i raczej nie wypada Ci się na ten temat wypowiadac. Malina zna doskonale powod mojego poprzedniego odejscia i na tym zamknę tą dyskusje.

Ja jestem za daniem mu szansy. Pozwólmy mu naprawić błąd i dać mu kolejną szansę każdy zasługuje na drugą szanse. Wiek wydaje mi się odpowiedni i doświadczenie lecz zobaczymy w praktyce obym się nie mylił i żeby chłopak dostał szansę ja jestem na TAK

12 godzin temu, MR.DAFFI napisał:

Pozwól, że się wypowiem - chodź mam świadomość, że to nie jest zgodne z regulaminem. Nie mam słomianego zapału, nie masz pojęcia dlaczego zrezygnowałem i raczej nie wypada Ci się na ten temat wypowiadac. Malina zna doskonale powod mojego poprzedniego odejscia i na tym zamknę tą dyskusje.

Coś mi się wydaję, że była gdzieś mowa, że wypowiadanie się pod swoim podaniem nie jest zabronione.

Co do podania, to jestem lekko zmieszany, bo z jednej strony ogólnie wydajesz się spoko osobą, miałeś już tą rangę, ale z drugiej jest to, co pisał @Łukasz.

Ja tylko dorzucę, że niedawno wróciłeś, twoja aktywność na forum nie jest jakaś mega i czasami to tylko napisanie na czacie "Cześć" "Co tam?".

50/50 :d

ciapaniegif.gif.cddc6232c47376f70999d040bd2b1c3f.gif

Ode mnie takie 60/40 z naciskiem bardziej na nie :< Bo to wygląda tak, że " oo wróciłem to sobie ebne podanie bo już to miałem to pewnie dostanę szansę" Posiedź trochę znów na forum, udzielaj się i udowodnij, że znów możesz dostać tą rangę 😉  I nie obchodzi mnie z jakiego powodu odszedłeś wcześniej, nie było Cie i tyle.. Na kolejną szansę trzeba "zapracować" 

3560832.jpg.ff6565bab6627f5a58a77023f9105810.jpg

• Właściciel

Dostajesz ostatnią szansę, przyda się ktoś nowy w Typerach bo skład nam zmalał. A dodatkowo na randze wcześniej spisywałeś się bardzo fajnie, a również inni typerzy są za daniem w tym wypadku szansy. 

Powodzenia. 🙂

podanie-przyjete.png

Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK!

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.