ArkosZ Postów: 32 Reputacja: 14 Grupa: Użytkownik Czas: 6g 27m 22s Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 (edytowane) Imię: ArekNick: _ArkosZ_Wiek: 16Link do gametrackera: https://www.gametracker.com/player/_ArkosZ_/91.224.117.74:27395/Link do banid-a: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:463623231Dlaczego chciałbyś zostać Adminem: Ponieważ jest dużo graczy z chamskimi cheatami, chciałbym jakoś temu zapobiec, na serwerze ONLYDD2, nie ma tak często adminów, jak powinno być, postaram się to zmienić.Mikrofon(TAK/NIE): TakCzy miałeś kiedyś Admina?: TakCzy umiesz obsługiwać Menu Admina?: TakZnajomość Komend Amxx?(0-10): 7/10 Akceptujesz regulamin?(TAK/NIE): TakCoś o sobie: Jestem Arek, mam 16 lat, mieszkam w Wielisławicach (ok. Gorzowa Wielkopolskiego). Lubię grać w gry komputerowe i na gitarze. P.S na serwerze jestem średnio 4h dziennie.Płatność: SMS/PSC Edytowane 8 Marca 2020 przez _ArkosZ_ błąd ortograficzny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maliversiak.exe Postów: 239 Reputacja: 243 Grupa: Zbanowany Czas: 1d 3g 16m 4s Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Jestem na Tak +Aktywny na serwerze +Miły +Kulturalny +Pomocny +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavaro. Postów: 13 Reputacja: 11 Grupa: Użytkownik Czas: 7g 48m 31s Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Nie zgodzę się z tym że nie ma często aktywnych administratorów. Jest nas trochę i podtrzymujemy porządek. Co do podania to nie widzę przeszkód, a dostrzegam plusy: + Aktywność ( jesteś na serwerze za każdym razem kiedy wbijam ) + Kultura + Składka Jedynym minusem jest brak steam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 35m 11s Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Jestem na tak ++gt +składka +kulturalny 1 https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkosZ Postów: 32 Reputacja: 14 Grupa: Użytkownik Czas: 6g 27m 22s Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Miałem steam, tylko zapomniałem maila i hasła już 6 miesięcy temu, mam nadzieję, że jego brak nie sprawi żadnych kłopotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroleQ Postów: 1 Reputacja: 1 Grupa: Świeżak Czas: 1g 47m 49s Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Jestem na tak +GT +Składka +Kulturalny +Aktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NesQuiik Postów: 20 Reputacja: 32 Grupa: Użytkownik Czas: 14g 26m 26s Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Na Tak Ogarnia, dogaduje sie z ludzmi kulturalny, tylko ten steam troche lipa no ale coz kupic moze cska drogi nie jest 😄 Zdecydowanie na TAK 🙂 Edytowane 8 Marca 2020 przez NesQuiik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkosZ Postów: 32 Reputacja: 14 Grupa: Użytkownik Czas: 6g 27m 22s Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Planuje kupić, ale nie wiem kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Online Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 20g 42m 52s Opublikowano 9 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Też jestem na tak, bardzo dobra aktywność na serwerze, widać nie ma skarg ani zastrzeżeń co do Ciebie co jest wielkim plusem. Tylko trzeba poprawić jeszcze aktywność na forum! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkosZ Postów: 32 Reputacja: 14 Grupa: Użytkownik Czas: 6g 27m 22s Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Udało się? 😁 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Nescio Postów: 9,1 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 390d 7g 50m 21s Opublikowano 9 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Twoja aktywność jest wysoka i myślę, że przyda się taka osoba w naszych szeregach. Ale odwiedzaj częściej forum i udzielaj się na nim, aby również tu dać się poznać. Zgłoś się do mnie na pw. Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi