NICOLAUS COPERNICUS Postów: 4 Reputacja: 2 Grupa: Świeżak Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Twój nick: kaczordonald Steam id lub IP: 77.242.236.18 Serwer: Only DD2 1.6 Data bana: 01.03.2020 Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Ce Cie . [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : kaczordonald [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-maliver.pl [AMXBans] Twoj SteamID : [AMXBans] Twoje IP : [AMXBans] ======================================= Grałem sobie na luzie, kiedy wbil administrator podal moj nick i napisal aby mnie zbanować za AB - Aktywnego bana (podobno jest nowy bans wiec mialem unbana) Dostałem bana z powodem "czitowanie" gdzie na demku jestem czysty 🙂 Pozdrawiam Edytowane 8 Marca 2020 przez NICOLAUS COPERNICUS Nie chce zeby ktos mial moje ip 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Kos Postów: 7,1 tys. Reputacja: 5,3 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 45d 17g 34m 56s Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 1 https://steamcommunity.com/id/rejeshi/ a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better. per aspera ad astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi