Skocz do zawartości

Redaktor Karol.

martyn.

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania na Redaktora: 

1. sporo wolnego czasu, ✔️

2. umiejętność współpracy z ludźmi, cierpliwość i systematyczność,  ✔️

3. biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j. polskiego, ✔️

4. minimum 15 - 16 lat,  ✖️

5. brak warnów,  ✔️

6. minimum 50 postów, ✔️

7. minimum, ukończony miesiąc z działalnością na sieci. ✔️

Wzór podania:

Imię: Karol.

Staż na forum: Rejerestracja Grudzień 2017.

Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Ostatnio dużo w dziale redakcji się nie dzieje. Chciałbym pomóc i zreaktywować trochę dział redakcji. Chętnie przywróciłbym "Zgadnij Kto To?", jeżeli była by aktywność. Dodatkowo seria "Pod Ostrzałem"? Można by było taką zrobić. Poprowadzenie "Użytkownika Miesiąca" o ile będzie aktywność. Pomimo wieku, w miarę ogarniam pismo. Jestem na forum ciągle, praktycznie 24/7, jeszcze teraz te wolne przez koronawirusa, tym bardziej siedzę więcej na forum, ale nawet, gdy chodziłem do szkoły, to i tak ciągle siedziałem na forum! Ogólnie jestem pracowitą osobą, rekrutacja jest otwarta już od dłuższego czasu, więc można spróbować!

Posiadasz jakieś doświadczenie? (gazetka szkolna, blok itp.): Byłem redaktorem u nas na sieci.

Próbny wywiad/news: W dziale wywiadów można znaleźć pare moich wypocin, dodatkowo ostatnio zmajstrowałem takie o - https://cs-maliver.pl/topic/22880-recenzja-film-proceder/?tab=comments#comment-142031

pozdrawiam mame, tate i psa.

ciapaniegif.gif.cddc6232c47376f70999d040bd2b1c3f.gif

Jestem na tak czasu ma dużo błędów w pisowni nie widać poza tym widać że chce być aktywny w życiu sieci

• Super! 1

pobrane.jpg

Jak chce spróbować, to czemu nie. Ma chęci, jest aktywny i pomocny. W konflikty się nie miesza, wiec jestem za daniem mu szansy

• Super! 1

sygna.png.0ebe34fdbb36feb71ea8bb4967022809.png

"Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie"

Można wreszcie mu dać szansę na jakąś rangę, zobaczymy czy się wykaże i nie napisze szybko rezygnacji.

+aktywny

+był redaktorem

tak

• Super! 1

https://steamcommunity.com/id/rejeshi/

a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better.

per aspera ad astra

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.