sxn1337 Postów: 137 Reputacja: 126 Grupa: Zbanowany Czas: 2d 8g 52m 34s Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Nick:sxnnnnn Wiek: 18 Data rejestracji na forum: 2 czerwca 2k17 Ile spędzasz dziennie czasu na forum?: no teraz znacznie więcej jak dostaje do ssy 😄 aleale tak dam rade po 3/6h dziennie Doświadczenie w ocenianiu: Jest Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś(aś) wcześniej banowany(na) na forum lub serwerze?: tak same ssy ale czysto 🙂 Dlaczego ty?: Byłem dużo razy na tej posadzie na innych forach dobrze sprawowałem ta funkcje nie było na mnie żadnych skarg więc może i tutaj spróbuje tylko miałem problemy z demkami kiedyś wiec będę musiał sobie cos przypomnieć bo ssy izi 😄 Coś od siebie: Jestem Kuba mam 18 lat i mieszkam okolice Szczecina dokładniej Nowogard. Interesuje się piłką nożna,piłką ręczną, i CS 1.6 w którego gram 10 lat 🙂 wiem dzieciństwo 😄 Na codzien jestem wyluzowanym chłopakiem nie ma ze mną żadnych spin i wgl można ze mną spokojnie pogadac i się pośmiac 😄 W wolnym czasie lubię wyjść ze znajomymi posiedziec na świerzym powietrzu i po wspominać czasy jak sie kiedyś biegało i bawiło się w chowanego XD zabawa dzieciństwa ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 10g 32m 47s Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Nie można Ci zaprzeczyć na pewno doświadczenia w grze. Wiek odpowiedni. Dostajesz ssy 👀. Aczkolwiek, wbiłeś na forum tylko po to, aby napisać temat do odwołania się od bana jakoś może z dwa dni temu i od tego czasu jesteś bardziej aktywny. Masz konto od 2017roku, ale nie było Cię jakoś widać przez ten czas. Moim zdaniem jeszcze za krótko Cię znamy, abyś dostał dostęp do bansa 😕 Ale spokojnie, zawsze można spróbować ponownie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malfecist. Postów: 275 Reputacja: 244 Grupa: Użytkownik Czas: 4d 10g 7m 47s Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Tak jak kolega wyżej napisał jesteś z nami za krótko na forum. Nie powiem ma serwerze jesteś prawie cały czas. Ale to nic nie znaczy zawsze możesz napisać podanie za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 42m 4s Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Niestety, ale jesteś z nami za krótko aby pełnić ta posadę. Daj się bliżej poznać użytkownikom, pokaz się w dziale z banami i wtedy złóż podanie. Na te chwile jestem na nie "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Nescio Postów: 9,2 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 394d 1g 58m 31s Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Podanie tak naprawdę napisane z doskoku. Osoba ubiegająca się o takie stanowisko powinna budzić zaufanie, a ciężko o nie, bo ledwo co się pojawiłeś i to na zasadzie, że jesteś online, ale zbytnio się nie udzielasz. Do tego słabe zaangażowanie w życie sieci, bo przez 3 lata można by zrobić więcej, no nie tym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi