Skocz do zawartości

Witam

CHAMBERKILL-.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nie każdy mnie kojarzy nie każdy mnie zna A więc 😄 dolaczułem tu jakieś 4 lata temu, Mam na imię Damian mam 23 lata w tym roku i mieszkam w Poznaniu na codzień pracuje jakoś służba drogowa współpracujemy z grupą Aquanet, Terlan i wielu innych podwykonawców, mam pewne zainteresowania lubię grać w gry jak wielu z Was, chociaż chłop w tym wieku to trochę dziwne żeby grał bo większość osób to szuka baby do teraz, ja natomiast wracam tu do was wszystkich po tylu latach i chciałbym was przywitać każdego z osobna, możecie mnie znaleźć na serwerze Dd2 lub na steam pod nazwą musK, raz na jakiś czas odpalam również streamy z gier, myślę że dojrzałem do tego żeby tu wrócić, niektóre osoby chciałbym również przeprosić za moje zachowanie ( stare czasy) myślę że jestem gotów by również z wami usiąść do wspólnego stołu maliversów, resztę dowiecie się z rozmów ze mną, pozdrawiam wszystkich serdecznie 

e46.png

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

• Właściciel

Matko jakie długie zdanie! Mam nadzieję, że dorosłeś i już mnie nie zawiedziesz. 

Cześć znowu! 🙂

• Super! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

• Fundator

Witamy 

• Super! 1

3sGOnkv.gif

Witam gracza

punisher GIF by Marvel's Daredevil

Cześć 

https://steamcommunity.com/id/rejeshi/

a person or thing that can no longer hope to succeed or be changed for the better.

per aspera ad astra

ja tam szukałem kobiety dziewczyny ale jak kto woli 😄 siema siema

• Super! 1

pobrane.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.