Leszy Postów: 7,9 tys. Reputacja: 7,4 tys. Grupa: MultiAdmin Inne: Typer VIP Donator Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Użytkownik Miesiąca Czas: 61d 21g 23m 15s Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Jaki był Twój największy 'przypał', co takiego odwaliłeś? 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMoNo Postów: 4,6 tys. Reputacja: 3,7 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 31d 8g 41m 4s Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Raz wstałem po jaraniu i wybiegłem z krzykiem: Co się pali?! Co się pali?! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.exe MIX Postów: 6,8 tys. Reputacja: 3,6 tys. Grupa: Rcon CS 1.6 [MIX] MIX Inne: Przyjaciel Użytkownik Czas: 24d 20g 19m 55s Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Ciężko sobie teraz przypomnieć jaki był największy, ale kiedyś grając z kolegami na podwórku, piłka wpadła nam na dach komórki sąsiada, wtedy ja wchodząc na ten dach w celu zdjęcia piłki wpadłem przez ten dach wprost do komórki XD Na całe szczęście dało się podsadzic aby móc wyjść z tej komórki xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi