Właściciel Malinaa. Postów: 17,8 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 342d 8g 53m 31s Opublikowano 6 Lipca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Witajcie! W dzisiejszym P&O pytania zadajemy @Trenuje AWP naszemu Technikowi! Zachęcam do zadawania pytań 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMoNo Postów: 4,6 tys. Reputacja: 3,7 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 31d 5g 59m 1s Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 [P] Jak znalazłeś się na forum? [P] AWP wytrenowane? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Z kim z forum byś poszedł na piwo? dwa? ewentualnie siedem? [P] Trzy ulubione filmy to? [P] Ulubiona gra poza CS'em? [P] Twój ulubiony sport? [P] Jakiej muzyki słuchasz? [P] Gdzie chciałbyś pojechać na wakacje? [P] Posiadasz jakąś konsolę? jak tak to jaką i w co na niej grasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.exe MIX Postów: 6,7 tys. Reputacja: 3,5 tys. Grupa: Rcon CS 1.6 [MIX] MIX Inne: Przyjaciel Użytkownik Czas: 24d 19g 28m 7s Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 [P] Co tam? Co słychać? [P] Jak długo grasz w 1.6? Jak poznałeś 1.6? [P] Lubisz jeździć na rowerze? [P] Skąd jesteś? [P] Miałeś jakąś ulubioną bajkę w dzieciństwie? [P] Masz jakieś zwierzę? Jeśli tak to jakie? [P] Jaki jest twój ulubiony kolor? [P] Jesteś optymistą czy pesymistą? [P] Nie ma skrzydeł a lata, nie ma oczu a płacze, co to jest? [P] 1.6 czy CS:GO? [P] Masz jakiś wymarzony samochód? Jeśli tak to jaki? [P] Ulubiona pora roku? [P] Masz drugie imię? Jeśli tak to jakie? [P] Jesteś ranny ptaszek czy nocny marek? [P] Kibicujesz jakiemuś zespołowi z piłki nożnej? Jakiemu? [P] Oglądasz YouTube? Co najbardziej lubisz oglądać? [P] Uprawiasz jakiś sport? Jeśli tak to jaki? [P] Chciałbyś mieć możliwość patrzenia w przyszłość? [P] Kiedy tracisz poczucie czasu? [P] Więcej mówisz czy robisz? [P] Czego się boisz? [P] Psy czy koty? [P] McDonald czy KFC? [P] Cola czy Pepsi? [P] Dlaczego trawa jest zielona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenuje AWP Postów: 73 Reputacja: 40 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 5g 24m 37s Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Dnia 7.07.2020 o 11:29, DeMoN() napisał: [P] Jak znalazłeś się na forum? [P] AWP wytrenowane? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Z kim z forum byś poszedł na piwo? dwa? ewentualnie siedem? [P] Trzy ulubione filmy to? [P] Ulubiona gra poza CS'em? [P] Twój ulubiony sport? [P] Jakiej muzyki słuchasz? [P] Gdzie chciałbyś pojechać na wakacje? [P] Posiadasz jakąś konsolę? jak tak to jaką i w co na niej grasz? 1. Forum znam od bardzo dawna, jak jeszcze Malina bywała na konkurencyjnej sieci w której pełniłem funkcje J@ i własciciela serwera ODD2, w chwili obecnej tam samo kurestwo wiec jestem tutaj i to tez tak z doskoku bo wiekszosc czasu zajmuje mi praca i dom 2. To zalezy od dnia, jak mam kilka dni przerwy to wiadomo ze i staty spadaja, ale nie jest zle, chyba czasami to widac 😉 3. W wolnym czasie odpoczywam, tak jak teraz w okresie letnim, rowerwek z kobieta i dzieckiem, woda, wędkowanie od czasu do czasu. W moim wieku szukam odpoczynku i relaksu po pracy. 4. @CHAMBERKILL-. 5. Tu nie ma co wymieniać, bo moja filmoteka jest bardzo duża i cięzko będzie coś wybrać, uwielbiam thrillery, psychologiczne, w których trzeba troszeczke pomyśleć, lubie dobry horror i sensacje. 6. Cala seria Hitmana i Sniper Ghost Warrior, lubie tez posmigać w ETS2 😉 7. Koszykówka i zdecydowanie rowerek z duzymi dystansami. 8. Muzyki słucham każdej, od disco - polo przez hip hop, pop dance, reagge, po rock, wszystkiego co mi wpadnie w ucho 9. Na obecna chwile z powodu pandemii i lekkiego miesiecznego zastoju w pracy, mam tyle roboty ze nie wiem czy dopiero we wrzesniu gdzies nie pojade, a jesli chodzi o miejsce to nie ma takiego... to już zostawiam swojej kobiecie, ja chce miec tylko sw. spokój 😉 10. Obecnie PS4 PRO , ale zbyt intensywnie nie grywam, ponieważ preferuje klawiature i mysz, gram tylko w tytuły które mnie interesują a nie są dostepne w wersji PC. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenuje AWP Postów: 73 Reputacja: 40 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 5g 24m 37s Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Dnia 7.07.2020 o 12:10, Marcin.exe napisał: [P] Co tam? Co słychać? [P] Jak długo grasz w 1.6? Jak poznałeś 1.6? [P] Lubisz jeździć na rowerze? [P] Skąd jesteś? [P] Miałeś jakąś ulubioną bajkę w dzieciństwie? [P] Masz jakieś zwierzę? Jeśli tak to jakie? [P] Jaki jest twój ulubiony kolor? [P] Jesteś optymistą czy pesymistą? [P] Nie ma skrzydeł a lata, nie ma oczu a płacze, co to jest? [P] 1.6 czy CS:GO? [P] Masz jakiś wymarzony samochód? Jeśli tak to jaki? [P] Ulubiona pora roku? [P] Masz drugie imię? Jeśli tak to jakie? [P] Jesteś ranny ptaszek czy nocny marek? [P] Kibicujesz jakiemuś zespołowi z piłki nożnej? Jakiemu? [P] Oglądasz YouTube? Co najbardziej lubisz oglądać? [P] Uprawiasz jakiś sport? Jeśli tak to jaki? [P] Chciałbyś mieć możliwość patrzenia w przyszłość? [P] Kiedy tracisz poczucie czasu? [P] Więcej mówisz czy robisz? [P] Czego się boisz? [P] Psy czy koty? [P] McDonald czy KFC? [P] Cola czy Pepsi? [P] Dlaczego trawa jest zielona? 1. Marcinku normalna proza życia, praca , dom, odpoczynek, praca itd. 2. Moje początki w CS i to nie było 1.6 tylko 1.3, zaczynałem w kafejkach internetowych jako gówniarz, żeby nie skłamać z CS-em mam do czynienia około 20 lat, od 2012 roku jestem graczem STEAM z jednym kontem 🙂 non hax 3. Na rowerze ?? PYTANIE 🙂 uwielbiam i robie duże przebiegi 🙂 4. Jestem z Sieradza, centralna Polska, wol Łódzkie. 5. No tych bajek był ogrom, zaczynajac od REKSIA, przez Zaczarowany Ołówek, przez cala serie WB, Brygade RR Smerfy i inne. 6. Na chwile obecną zwierzaka brak. 7. Niebieski 8. Jeśli byłbym 100% optymistą to chyba musiałbym być też pierdolniety, patrzac np na to co się dzieje w Polsce i z naszym rządem, oczywiscie... podchodze bardzo optymistycznie do życia bo wiadomo... ono jest jedno i staram się czerpać garciami, jak najwiecej z tego co mam i co jest mi ofiarowane. 9. Szczerze nie wiem, a ne bede googlować. 10. 1.6 11. Wymarzonego auta nie ma, ale jestem wierny marce niemieckiej, jezdze Touaregiem 3.0 TDi 2017, Passatem 2.0 TDi BiTurbo 2018 a od czasu do czasu Audi RS6 4.0 TFSI 2018. 12. Oczywiście LATO 13. Przemek 14. Jestem i ranny ptaszek i nocny marek, bo bardzo czesto klade sie kolo 2-3 a o 6-7 już wstaje do pracy 🙂 15. Nie kibicuje ponieważ nie oglądam piłki nożnej, lubie jakies mistrzostwa, lige mistrzów , ale nie jestem fanem. 16. Na YT ogladam wszystko, ogolnie muzyka, urbex history , rzadny przygod, zajwiska paranormalne, sprawdzam jak, maksymalnie, wszelkie programy z zagadnien informatycznych, serwis kart graficznych foresta, a ostatnio nawet ogladam goscia który otwiera różne wkładki zamków w drzwiach, kłódkach itp. 17. Koszykówka i rower 18. Lepiej nie, żyje i lubie terazniejszość 🙂 19. Zdecydowanie w pracy i na rowerze, wtedy nie patrze na zegarek, na telefon, jestem w 100 % offline 20. Lubie robić, bo moja praca daje mi satysfakcje, a mówie tylko wtedy kiedy muszę. 21. Boje się o swoją rodzine i najbliższych. 22. Psy 23. Mam MC pod nosem wiec MC, ale od czasu do czasu lubie zjesc kurczaka. 24. Tutaj odpowiedz jedna... Cola i tylko ZERO, nie uznaje cukru. 25. Bo nie jest czerwona 🙂 Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.exe MIX Postów: 6,7 tys. Reputacja: 3,5 tys. Grupa: Rcon CS 1.6 [MIX] MIX Inne: Przyjaciel Użytkownik Czas: 24d 19g 28m 7s Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 39 minut temu, Trenuje AWP napisał: 25. Bo nie jest czerwona Wybrnąłeś z trudnego pytania xd Fajne odpowiedzi 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMoNo Postów: 4,6 tys. Reputacja: 3,7 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 31d 5g 59m 1s Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 8 godzin temu, Trenuje AWP napisał: To zalezy od dnia, jak mam kilka dni przerwy to wiadomo ze i staty spadaja, ale nie jest zle, chyba czasami to widac Widać, widać. Jeszcze jakbyś napisał kogo nominujesz będzie git 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi