Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 21m 40s Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Masz jakiś ulubiony kanał na YT? Jeśli tak to jakie treści publikuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 29m 35s Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Trochę się znajdzie tego 😄 SargeThePlayer - imo najlepszy kanał z grami, większosć ogrywanych przez niego gier jest robiona na 100%, miły głos do komentowania, niewulgarny TivoltGames - też dobry kanał, troszkę wulgarny, ale spoko, znany z robienia z siebie dzbana podczas Gameplayów 😄 Klocuch - legendarna osoba i głos polskiego yt Lachu - nagrywa fifę na swoim kanale LachuStream, na swoim głównym kanale nagrywa piłkę nożną, niesamowity montaż i efektowne oraz efektywne bramki w różnych challenge'ach 😉 BILBON, KammekRobiShoty, DenteShoty, Twitchownia, PixelGuyWorld2, Jo Dupia Ale Shoty - shoterzy znanych streamerów Synapse, Hi Im Coconut - montaż najlepszych zagrań w League of Legends wykonanych przez streamerów z Twitcha Mefju23, Mervo - kozaki w Csa 😄 SkinSpothlights - zapoznanie się z nowymi skinami wchodzącymi do Lol'a Marvecc - świr lolowy ogarniający lore Ligi Legend Nervarien, ArQuel, Kubon, Overpow - gracze Ligi Legend, na kanale mają shoty z live'ów na Twitchu MówPoLucku - kanał związany z grami wyścigowymi, jak mi się nudzi to czasem obejrzę 😄 TVGRYpl - kanał o tematyce gier Więcej nie pamiętam 😄 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel aRR Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Donator Maniak CSM Wspierający IV Czas: 55d 17g 36m 37s Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Przyjaciel Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Niezłe jubileuszowe pytanie xd Echa Padoku - gość opowiada o formule 1 z bardzo merytoryczny sposób, a że jestem fanem f1 to co oglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 9g 55m 2s Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Chyba nie mam ulubionego :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Ulubionego nie mam, bo jest ich kilka ale prawie każdy o innej tematyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nie oglądam w zasadzie nikogo działalności. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi