Właściciel Malinaa. Postów: 18 tys. Reputacja: 15,9 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 348d 5g 2m 44s Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Hejka! Jak widzicie wakacje trochę przespaliśmy ale chyba nikt nie chce, aby Maliver odeszło... a przynajmniej mam taką nadzieję. Kończą się wakacje, graczy przybędzie przez zmianę pogody, które już się psuje, a dodatkowo co nie jest lepsze od grania w cs? 😄 Dlatego wychodzę z propozycją zbiórki. Potrzebujemy środków, aby strzelić dużą reklamę dla DD2! Każda wpłata będzie nagradzana x odznaką w profilu (dla każdego kto wpłaci) do wyboru dodatkowo: x vipem na forum/serwerze x premium na forum x własną rangą x Wpłacać można paypalem: [email protected] x Na konto cssetti: dane Bank docelowy: Santander Bank Polska (Bank Zachodni WBK) Numer rachunku: 40 1090 1102 0000 0001 3043 2567 Nazwa odbiorcy: CSSetti Tomasz Kalkowski Adres odbiorcy: ul. Wysoka 10A, 84-230 Rumia Tytuł płatności: 14521 Kody psc proszę kierować do mnie, tak samo zapytania o metodę płatności sms. Mam nadzieje, że razem uda Nam się wrócić. 🙂 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 18 tys. Reputacja: 15,9 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 348d 5g 2m 44s Opublikowano 21 Lipca 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Akcje ponawiamy! Wszelkie dane z posta są aktualne. 😉 Dodatkowo dodam, że od wpłaty 30 zł jest ranga DONATOR. Każda wpłata będzie nagradzana x odznaką w profilu (dla każdego kto wpłaci) do wyboru dodatkowo: x vipem na forum/serwerze x premium na forum x własną rangą Za wpłaty od 50 zł podane dodatkowe nagrody na okres pół roku a nawet dłużej. W przypadku mniejszych wpłat będziemy uzgadniać już indywidualnie. CEL to 500/600 zł do max 10 sierpnia i wtedy planuje wystartować z silną reklamą. Zbiórkę zaczęłam od Administracji i również poprosiłam o wsparcie. Jak widać na obecną chwilę @ Pyskata oraz @ SplaTT. dołożyli swoją cegiełkę (ja również ją dołożę). Dodatkowo zapraszam Was o kontakt oraz @ BoLeK, czy chcecie dodatkową nagrodę wybrać za dokonane wpłaty. 😉 Każda wpłata jest ważna i myślę, że razem damy radę! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 18 tys. Reputacja: 15,9 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 348d 5g 2m 44s Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Aktualnie brakuje około 200/300 zł w zależności jaką silną reklamę chcemy. 😉 Zachęcam do wpłat i odbierania nagród. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 18 tys. Reputacja: 15,9 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 348d 5g 2m 44s Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Jakby co wpłacać można nadal i do końca miesiąca będą przyznawane nagrody za wpłaty. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi