ᴬᵛᵒ ツ Postów: 277 Reputacja: 209 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 6m 17s Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Nick: Avo Wiek: 21 Data rejestracji na forum: Sierpień 22, 2019 Ile spędzasz dziennie czasu na forum?: Praktycznie wchodzę przez cały dzień po pare razy. Doświadczenie w ocenianiu: Jak najbardziej 😉 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: TAK Byłeś(aś) wcześniej banowany(na) na forum lub serwerze?: Z tego co pamiętam to jakieś ss raz wleciały ale to dawno dawno temu. Dlaczego ty?: Śmigałem po seeeetkach sieci i ta funkcja nie jest mi wgl obca. Trzeba postawić sieć na nogi i myślę, że nowe doświadczone osóbki się przydadzą 😄 Jestem praktycznie non stop więc osoba zbanowana nie będzie musiała długo czekać 😉 Reszta w praktyce. Coś od siebie: Mam na imię Patryk. Interesuje się motoryzacją i dobrym rapem. Na co dzień pracuje przy wykończeniach mieszkań. Na tą chwile przerwa z wiadomych przyczyn.. Koronaświrus. Ludzie mnie znają, jestem bezkonfliktowy ale wiadomo czasami zdarzy się zdenerwować jak każdemu 🙂 Taki charakterek. Sprawdzanie ss czy rozpisywanie demek nie robi mi większego problemu. To w sumie tyle. Reszta pw 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.exe MIX Postów: 6,8 tys. Reputacja: 3,6 tys. Grupa: Rcon CS 1.6 [MIX] MIX Inne: Przyjaciel Użytkownik Czas: 24d 20g 7m 56s Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Jasne że na tak. Doświadczenie ma, ludzi na tą range trzeba, na forum przesiaduję, no i jak chcemy ożywić na nowo forum to tym bardziej jestem na tak. Do tej pory jako admin na dd2 spisał się świetnie, co z tego że nie gra dużo osób xd Generalnie myślę że nadaje się idealnie na UBT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisu Postów: 326 Reputacja: 252 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 19g 59m 16s Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Również jestem na tak. + Brakuje UBT, + Wiek, + Doświadczenie, + Podanie, + Aktywny, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel aRR Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Donator Maniak CSM Wspierający IV Czas: 55d 17g 31m 29s Opublikowano 4 Września 2020 Przyjaciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego że obecne odwołania są praktycznie od razu rozstrzygane A to dlatego że ich po prostu niema, jeśli chcesz świecić rangą to jestem na nie ale jeśli są osoby które myślą że jak będzie to lepiej wygadać bo będzie ktoś na tej randze to ja nie mam nic przeciwko, pytanie brzmi.. po co. Zobacz jak bardzo jesteś potrzebny na tej randze. Resztę zostawiam Tobie. https://imgur.com/1PHwXIp 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ᴬᵛᵒ ツ Postów: 277 Reputacja: 209 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 6m 17s Opublikowano 4 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 10 minut temu, Elton John napisał: Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego że obecne odwołania są praktycznie od razu rozstrzygane A to dlatego że ich po prostu niema, jeśli chcesz świecić rangą to jestem na nie ale jeśli są osoby które myślą że jak będzie to lepiej wygadać bo będzie ktoś na tej randze to ja nie mam nic przeciwko, pytanie brzmi.. po co. Nie mam zamiaru świecić rangą kolego 😉 Ludzi na to stanowisko potrzeba bo aktualnie chyba nikt się tym nie zajmuje. Jeżeli sieć ma stanąć na nogi to takich ludzi chyba potrzeba nie? Co do rozstrzygania od razu to się nie zgodze 😉 Administracja pracuję, uczy się i nie ma czasu aby od razu takie podania rozpatrywać ponieważ czekają na ,,za,, i ,, przeciw,, Pozdrawiam Serdecznie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 9g 53m 56s Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Jak dla mnie to przy takim ogromnym ruchu w dziale ubt i jednym serwerze na forum nie ma co brać ani jednej osoby na rangę. Jak jest jakieś odwołanie to szybko je ktoś robi więc nie ma po co siedzieć sobie z rangą przy takim ruchu. Jak się może coś rozhuśta to wtedy spoko. 2 godziny temu, Elton John napisał: Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego że obecne odwołania są praktycznie od razu rozstrzygane A to dlatego że ich po prostu niema, jeśli chcesz świecić rangą to jestem na nie ale jeśli są osoby które myślą że jak będzie to lepiej wygadać bo będzie ktoś na tej randze to ja nie mam nic przeciwko, pytanie brzmi.. po co. Zobacz jak bardzo jesteś potrzebny na tej randze. Resztę zostawiam Tobie. https://imgur.com/1PHwXIp Masz serduszko bo pisałeś żebym dał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Jestem za tym aby dać mu szansę ale dopiero jak osoba na tym stanowisku będzie potrzebna (tak jak wspomnieli koledzy wyżej). Jest jeden serwer i to niezbyt zatłoczony więc po prostu nie ma sensu. Jeśli lądowałoby jedno zgłoszeniu lub odwołanie na forum raz na tydzień to będzie sukces i jeśli się z tym admini i reszta załogi nie będzie wyrabiać wtedy widzę sens pisania podania. Więc masz moje TAK ale nie w tej chwili. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Nescio Postów: 9,1 tys. Reputacja: 6,6 tys. Grupa: Właściciel Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 390d 2g 17m 13s Opublikowano 10 Września 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Na chwilę obecną postanowiliśmy się wstrzymać z przyjęciem podania, aczkolwiek jeśli będzie konieczna pomoc w dziale, to będziemy mieli Cię na uwadze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi