Alpha Betelgeza Postów: 0 Reputacja: 8 Grupa: Użytkownik Czas: 39m 13s Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Twój nick:Alpha Betelgeza Steam id lub IP:' VALVE_0 : 4 : 463267 Serwer:DD2 Data bana:2020-10-05 Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Avo . [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 56 minut i 21 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Alpha Betelgeza [AMXBans] Powod : ' obrazaj matke u siebie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-maliver.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 463267 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ᴬᵛᵒ ツ Postów: 277 Reputacja: 209 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 6m 17s Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) Wyrzuciłem Twojego kolege za klatki, sprules sie, ze to przez serwer ma teleporty i klatki. Wszedl na innym nicku, dostal bana na 5 minut po czym zaczales wyzywac mi matke. Ban sluszny i sie nauczysz kultury gowniarzu 😉.Wrocisz za tydzien. Do pieca Edytowane 5 Października 2020 przez Avo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpha Betelgeza Postów: 0 Reputacja: 8 Grupa: Użytkownik Czas: 39m 13s Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Niestety ale wyglądało to inaczej już zmyślasz?Przecież ja powiedzielem o amx ze ip widac ty sie ze mnie smiales ze dedosa z darmowki ci zrobie a ja nie miałem to na myśli a wtedy Gracz:Krawcu napisał:Dildosy? A ja odpowiedziałem do niego nie do ciebie że dildosa to jego matka ma pod łóżkiem a to że ty odrazu agresywnie podeszłeś do całej sytuacji to nie moja wina 🙂 A poza tym nie wiem czemu ale ty odrazu używasz w prostym neutralnym w stosunku do ciebie słowu (kurwa) - To chyba na tym nie polega rola admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ᴬᵛᵒ ツ Postów: 277 Reputacja: 209 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 6m 17s Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) Mam Ci demo wstawic? Po tym jak wywalilem Twojego kolege drugi raz wyzywales mi matke wiec nie sciemniaj. Sądząc po Twoim głosie masz z 15 lat i nie potrafisz sie zachowac. Twoj kolega mial klatki dostal bana i tyle w temacie. Zaczales go bronic,zwalac wine na serwer po czym napisales co napisales. I tyle w temacie. Pare osob z serwera to potwierdzi wiec sie nie pograzaj Edytowane 5 Października 2020 przez Avo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpha Betelgeza Postów: 0 Reputacja: 8 Grupa: Użytkownik Czas: 39m 13s Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 NIe no wstaw jeśli tak było to przepraszam ja już nie pamiętam dokladnie ale mi nie chodzi o tego randomowego typa tylko o tamto co pisałem wcześniej .A tak btw czesto jest taka sytuacja ze ktos z serwera ma klatki 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ᴬᵛᵒ ツ Postów: 277 Reputacja: 209 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 6m 17s Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) Nie tlujmacz sie ze nie pamietasz teraz bo dobrze wiesz, ze tak bylo 😉 Demo zaraz wstawie do wgladu i kazdy zobaczy jak bylo. Wyjechales mi na rodzinke kolego i ban cie nie ominie. Edit : http://w74.hltv.org.pl/srv37006/HLTV-2010052012-de_dust2.dem.zip Edytowane 5 Października 2020 przez Avo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpha Betelgeza Postów: 0 Reputacja: 8 Grupa: Użytkownik Czas: 39m 13s Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Mógłbyś to wstawić na imgur bardzo ci prosze?I dać linka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ᴬᵛᵒ ツ Postów: 277 Reputacja: 209 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 6m 17s Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Demo na imgur mam Ci wstawic? XDD Widzimy sie za tydzien po banie. Do pieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpha Betelgeza Postów: 0 Reputacja: 8 Grupa: Użytkownik Czas: 39m 13s Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 2 rzecz charakteru nie można zmienić czasami może kogoś ponieść tak jak ciebie czasami.A ty tak z bomby dales bana nawet bez ostrzeżenia.O i dzięki za imgur i wyśmianie i nie wiem co to ma znaczyć (Do pieca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ᴬᵛᵒ ツ Postów: 277 Reputacja: 209 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 6m 17s Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Dalem bana z ,,bomby,, za wyzywanie mi matulki i nie trawie takich ludzi co to robia. I ub nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpha Betelgeza Postów: 0 Reputacja: 8 Grupa: Użytkownik Czas: 39m 13s Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Dobrze i dziękuje za dobry przykład kultury w internecie SIEMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 18 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 18g 30m 26s Opublikowano 6 Października 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Cytat - obrażanie rodziny - PERM taka kara jest przewidziana w regulaminie serwera dlatego i tak powinieneś być zadowolony, że otrzymałeś krótszą karę i jeszcze spotkamy się na serwerze. 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi