Skocz do zawartości

Serwus!

delphi

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Jestem już z Wami dobre 2 miesiące, ale jeszcze się nie przywitałem, a wypadałoby. Na imię mi Jacek, rocznikowo 19 lat (listopaad :<). Pochodzę z województwa zachodniopomorskiego, a mianowicie z Kołobrzegu, jednakże często bywam w Szczecinie (a nawet bardzo często). Uczeń 4 klasy technikum informatycznego (podanie złożone na profil graficzny, jednakże za mało podań i przeniesiony do informatycznego). Co do CS'a.. W 1.6 staż +/- 9 lat, w GO grałem od premiery jednakże z ponad dwuroczną przerwą. W 1.6 już nie gram, bo znudziły mi się te pixele, więc jeżeli mnie zobaczycie to tylko na serwerze GO. Były sędzia portalu Anticheat, wielokrotny Blacklisted na kilku sieciach, których nie będę wymieniał, bo wstyd :> Co do zainteresowań.. Jak każdy facet - sport (głównie piłka nożna i ręczna), muzyka oraz motoryzacja. Trafiłem tutaj oczywiście dzięki @Malinaa., która spamowała na sieci, na której byłem H@ reklamami Maliver XDD Oczywiście zamierzam u Was trochę zagościć, oraz pomóc jeśli zajdzie taka potrzeba. W sumie to chyba tyle.. I tak się rozpisałem :>

PS Jak ktoś ma jakieś pytania, to śmiało :>

@EDIT Tak Agata, dziękuje że mnie tu ściągnęłaś :wub:

• Lubię to! 2

dx7pGVB.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

• Zasłużony

Hello Jacuś Placuś - miłego pobytu na sieci serwerów ;p 

cooltext344241087138805.thumb.png.9fca7f5e844fa0596f8b2f5557744960.png

Witam witam. Oby jak najdłużej z siecią :P

Wykonuje prace graficzne* na zlecenie m.in.: sygnaturka, avatar, tło, tapety.

Pisz tylko i wyłącznie na pw lub Steam

*Pisząc do mnie napisz co chcesz, jaki typ zlecenia, i potrzebne materiały jeżeli takowe posiadasz. Nie odpisuje na wiadomości typu: "elo zrobisz mi sygne?". Napisz jak najbardziej szczegółowo, co chcesz mieć w tej pracy a dostaniesz ją szybciej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.