Skocz do zawartości

piksel wita żywych ludzi :D

martwypiksel

Rekomendowane odpowiedzi

hejka,

wpadłam na pomysł, że w sumie warto było by się jakoś oficjalnie przywitać i skleić kilka słów o sobie..

mam na imię Dominika i mam 25 lat... młodość nie wieczność niestety 😞 

mieszkam aktualnie w Sopocie, ale pochodzę z Lęborka, do Trójmiasta przywiało mnie na studia, gdzie kończę ostatni rok AWF'u, a co dalej, los pokaże haha,

z takich ciekawszych rzeczy to od 12 roku życia trenuję piłkę nożną, tak nożną 😄 kilka lat grałam w kobiecych klubach - w różnych ligach, niestety kontuzja sprawiła to, że obecnie sama nie gram, ale trenuje młode zawodniczki, które mam nadzieje podzielą miłość do mojej pasji,

interesuje się też fotografią - coś tam staram się pstrykać i czasem przerabiać,

z bardziej cs'owych rzeczy to kiedyś duuuużo grałam - byłam nawet wysoko postawiona w rangach i poświęcałam na to mnóstwo czasu, ale jak to bywa potem się znudziło i brakowało już czasu na takie rarytasy jak granie w gry, ostatnio odświeżyłam swoje konto i postanowiłam trochę się pobawić w te karabiny (także proszę o wyrozumiałość na serwerze 😄 ) 

miło tu u Was, pozdrawiam 

martwypiksel.

• Zasłużony

Witamy Cię Dominika, miłego pobytu na, forum jak i serwerze. 😎

• Lubię to! 1

cooltext344241087138805.thumb.png.9fca7f5e844fa0596f8b2f5557744960.png

Hej Dominika!😁

punisher GIF by Marvel's Daredevil

• Premium+

Witamy!  

koks5 (1).jpg

Zauważalna persona! Cieszymy się, że nasza sieć przyciąga również dojrzałe osoby🖐️

• Lubię to! 1

uANLo7e.gif                               3f6ec08cf020a.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.