XanaXes Postów: 21 Reputacja: 15 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 15g 44m 56s Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Twój nick: XanaX Steam id lub IP: 'STEAM_0:1:548843872' Serwer: only dd2 Data bana: teraz Wycinek z konsoli: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zbanowany przez Admina: malypalestynczyk[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ http://www.cs-maliver.pl[AMXBans] Powod: 'Wrzuc screeny na CS-Maliver.pl'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:548843872'[AMXBans] Twoje IP: '1111'[AMXBans] =============================================== Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): https://www73.zippyshare.com/v/sodqUpaj/file.html 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malypalestynczyk Postów: 36 Reputacja: 26 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 3g 1m 55s Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Na razie pewnie do obanowania ze względu na mój błąd - ale zasadniczo Kolega jest na cenzurowanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apostrof Postów: 362 Reputacja: 252 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 5g 30m 1s Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 1 ss a ile mówi, cheat modele, ode mnie brak ub. Edit: Nie chciałem go za xguarda banowac tylko pomogłem mu to wywalic. Na większości serwerów jest to zakazane, banowane. Serwer wymusza seije komendy typu interp, rate, a xguard to blokuje. Ba na dodatek ma zmienny sid. To była pomoc a nie na odczepne szukanie powodu do bana, gdyż powod byl oczywisty. Demko rozpisalem jak trzeba i podalem czasoeki z opisami. Cheat modele dla mnie to są i tyle przyklepane. Dlaczego? Ułatwiają Ci grę, czyje to modele? SMAJLIEGO więc z czym ty do mnie wychodzisz.. Zielonka ty się tak nie poć nad swoją obroną kolegiz gdyż jak wszyscy wiemy obaj latacie/lataliście odpaleni. Ba nawet dodam, że pierwsze mixy po 0/10 kręciłeś a po 4tym bóg gry się załączył z "cheat modelami". Wargod pokazał to samo co xanax. A jeszcze dodam ciekawostke dla tych vo nie wiedzą... Mając podmienione modele graczy czy też broni zakrywasz na skanie wargoda cheata. Dlatwgo podczas mixu z maliną miałeś czas by to usunąć byśmy mieli pewność co do twojej gry/plików. Taki jesteś kolega? Mogłeś mu przekazać info dot. Modeli.@ Smilee @ Malinaa. @ Malinaa. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 61d 1m 27s Opublikowano 10 Marca 2021 Premium+ Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Modele. które ułatwiają grę. Jak dla mnie to brak ub. Zamykam. 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi