Skocz do zawartości

Odpowiedzi - Lukrecja

Lukrecja

Rekomendowane odpowiedzi

@ Marcin.exe

[P] Masz drugie imię? Jeśli tak to jakie?

[O] Nie mam, choć chciałabym mieć.

[P] Gdzie widzisz siebie za 5 lat? 

[O] Hm.. Ciężko mi powiedzieć, bo 5 lat temu  bym nie pomyślała, że będę tu gdzie jestem a jednak. Jestem słaba w planowaniu.  Może już wrócę do Polski? Kto wie ;D

[P] Jaki kraj chciałabyś zwiedzić?

[O] Tajlandię zdecydowanie! Ale jest też wiele innych krajów, których jestem ciekawa.

[P] Jakiej muzyki słuchasz?

[O] Pytasz a wiesz ;D Słucham po troszkę wszystkiego, nie mam ulubionego gatunku. Czasem spodoba mi się radiowy hicior, czasem rapsy lub coś innego 😉

[P] jaki masz kolor oczu?

[O] Masz minusa za niewiedzę - niebieski! 

[P] Twoja ulubiona gra z dzieciństwa?

[O] Metin 2 - wkręcona byłam w tę gierkę.

[P] Jaka jest twoja ulubiona pora roku?

[O] Wiosna, bo przychodzi po przygnębiającej jesieni i mroźnej zimie 😉 

[P] Jesteś osobą która wszystko dokładnie planuje czy działasz spontanicznie?

[O] Chociaż często próbuję sobie coś zaplanować, to zazwyczaj wychodzi inaczej i trzeba improwizować.

[P] Podoba Ci się na forum?

[O] No jasne, wiedziałeś, że tak będzie mądralo 😛

[P] Jak wygląda twoja poranna rutyna?

[O] Kliknięcie dwóch/trzech drzemek, prysznic, doprowadzenie się do porządku, małe śniadanko, kawka, papierosek i do pracy! 

@ Ksiaze Kubus.

[P] Jak leci?

[O] Aktualnie całkiem nieźle, 5 dni wolnego, trochę słońca to i człowiek szczęśliwszy ;D 

[P] Płakałaś na Titanicu? 

[O] Szczerze mówiąc, to oglądałam go tylko jak byłam dzieckiem, także średnio pamiętam ten film. A będąc w tym wieku, na pewno nie byłam zdolna do okazywania wzruszenia 😜 

@ krystian123

[P] Jak długo grasz w 1.6?

[O] Grałam jako dziecko trochę, potem wzięło mnie na wspomnienia i zaczęłam grać kiedy zaczął się ten cały lockdown rok temu. A więc ciężko mi powiedzieć jak długo.

[P] Czym się interesujesz?

[O] Niestety poza pracą mam bardzo mało czasu na zainteresowania ;< Kiedyś bardzo lubiłam fotografować różne rzeczy, głównie naturę. Teraz czasem lubię sobie upichcić coś dobrego, ponieważ baardzo lubię jeść ;D 

[P] Jakie pytanie zadawane Tobie, najbardziej Cię denerwuje?

[O] Ogólnie? Mając chłopaka, denerwowały mnie pytania typu - "Kiedy ślub?" i tym podobne. Aktualnie nie mam chłopaka, więc koniec z niewygodnymi pytaniami ;D 

[P] Najpierw mleko potem płatki czy najpierw płatki potem mleko?

[O] Płatki, potem mleko 😜 

[P] Kfc czy Mc donald?

[O] KFC, chyba że to randka to romantyczny Mc Donald, bo troche tak głupio wcinać kurczaki w KFC 😄

[P] Jak byś złapała złotą rybę o co byś ją poprosiła? (3 życzenia)

[O] O zdrówko moich najbliższych (chyba, że mogę być chciwa i prosić o zdrówko wszystkich), o to byśmy wszyscy mogli normalnie funkcjonować (jak przed całym wirusem i lockdown'ami ) oraz o baaardzo dużo pieniędzy - materialistką nie jestem, ale nie oszukujmy się.. One są potrzebne na każdym kroku.

[P] Jest taki film na którym płakałaś?

[O] Ojj.. Jako, że jestem kobietą to oglądałam bardzo dużo takich wyciskaczy łez. Między innymi: "Zielona mila" , "Trzy kroki od siebie" , "I że Cię nie opuszczę" , "Szkoła uczuć" i wieele wiele tego typu romansideł ; ) 

@ DeMoN() Only DD2

[P] Twoja ulubiona konsola?

[O] Nie mam ulubionej, gdyż sama nie posiadam żadnej i ogólnie mam małe doświadczenie.

[P] Pierwsza gra w jaką grałaś?

[O] O ile mnie pamięć nie zawodzi to będzie pewnie coś typu "Mario" i "Tanks"  na pegazusie ;D 

[P] Twój ulubiony utwór?

[O] To się co chwile zmienia! Kiedy wynajdę coś co mi wpadnie w ucho, to katuję to aż do porzygu ;D 

[P] Komu kibicujesz?

[O] Tu akurat jestem typową babą, a więc nikomu, bo to kompletnie mnie nie interesuje - o ile pytanie było o sport ;D

[P] Jak trafiłaś na Maliversów?

[O] Na serwer przypadkiem, na forum ściągnął mnie bardzo miły chłopak, który od samego początku był bardzo przyjacielski i umilał mi grę - jest to @ Marcin.exe ofc ;D

Było to już kilka dobrych miesięcy temu ale uaktywniłam się dopiero teraz, do czego przyczynił się też @ martini.- za co w sumie dziękuję ;> 

[P] Dlaczego Kubuś jest łysy?

[O] Nie wiem, bo może ? ;D Jako, że jestem tu świeżakiem, to mówienie o innych osobach jest dla mnie bardzo ryzykowne!

[P] Ulubiona potrawa?

[O] Ciężko o jedną bo uwielbiam wiele polskich dań. Niech będzie, że pierogi.

[P] Ulubiona gra oprócz cs?

[O] Nie mam, ledwo wystarcza mi czasu na cs.. A ostatnio to nawet kompa nie chce mi się uruchamiać 😜 

@ Malinaa.

[P] Gdzie chciałabyś pojechać na wakacje i dlaczego akurat tam?

[O] Na tą chwilę to na Maderę! Bardzo podoba mi się tamtejszy klimat i magiczne widoki. 

[P] Jaki smak lodów lubisz?

[O] Klasyczna wanilia.

[P] Czy coś zbierasz? Jeżeli tak, to co to jest?

[O] Tak, namiętnie kolekcjonuję buty - to moja słabość ;D 

[P] Jaki napój wyskokowy najczęściej pijesz?

[O] Aż musiałam sobie wygooglować co tak właściwie nazywane jest napojem wyskokowym i do końca nadal w sumie nie wiem, ale postaram się odpowiedzieć. Jeśli chodzi o niealkoholowy to redbull, a jeśli alkoholowy to redbull + jagermeister ;D 

[P] Co Cię do nas skłoniło?

[O] Oprócz dwóch gagatków, których wymieniłam, to zauważalna była bardzo przyjazna atmosfera!

[P] Zostaniesz z nami na dłużej?

[O] Taki mam plan! O ile nie będziecie mieli mnie dość ;D 

[P] Nie wiem czemu pasuje mi do Ciebie redaktor ( 😄 ) kiedy podanie?

[O] Mnie też bardzo zastanawia skąd taki pomysł się pojawił! ;D Nie mam aktualnie tyle wolnego czasu by się na to zgłaszać, a nie chciałabym być średniej klasy redaktorką ;D 

[P] Jaki kolor lubisz?

[O] Hmmm.. Niebieski chyba.

[P] Jaki film/serial byś mi mogła polecić?

[O] Mogę więcej niż jeden serial ?  "Dom z papieru"- uwielbiam, "Snowpiercer" , "Telefonistki" , "Lucyfer", "Bridgertonowie" 

[P] Jaką pogodę lubisz?

[O] Wiosenną i letnią najbardziej, dużo słońca, tak z 25 stopni i jest pięknie!

[P] Co Cię skłoniło do gry w cs?

[O] Starszy brat grał kiedy byłam dzieckiem, a że wszystko co on to i ja, to zaczęłam grać ;D 

[P] Grywasz w simsy?

[O] Teraz już nie, ale oszukując i robiąc sobie nieskończone fundusze w Simach 2 - zbudowałam wieeeele, wiele domów i szczęśliwych rodzin ;D 

[P] Jaki masz sposób na nudę?

[O] Ja jestem leniem, więc zazwyczaj z nią nie walczę ;> 

@ PanMarcin

[P] Ulubiona i zaufana Marka Telefonu?

[O] Od kilku lat mam Iphone'a ale tak po prostu wyszło, a nie zwracam bardzo na to uwagi. Działa i spełnia swoją funkcję ? - Tak 😉 

[P] Czy masz swojego pupila jak tak to co to jest?

[O] Niestety aktualne warunki mi na to nie pozwalają, ale jestem kociarą! Więc kiedy tylko będę mogła, to będę mieć kota! 

[P] Oglądasz telewizję?

[O] Nie, nawet jej nie mam. Telewizor głównie służy mi do oglądania netflixa.

[P] Z czego częściej korzystasz Facebook czy Instagram?

[O] Mało korzystam z obu tych aplikacji, a jeśli już mam wybrać to chyba instagram zabiera mi troszkę więcej czasu.

Serdecznie dziękuję za wszystkie pytania oraz za ich ludzką ilość! ❤️ 

Nominuję @ Nescio ;> 

• Super! 8

• Właściciel
10 minut temu, Lukrecja napisał:

[O] Mogę więcej niż jeden serial ?  "Dom z papieru"

Od 7 kwietnia nowy sezon! 

Plusa daje zasłużonego. :maliver:

• Super! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

13 minut temu, Lukrecja napisał:

[O] Na serwer przypadkiem, na forum ściągnął mnie bardzo miły chłopak, który od samego początku był bardzo przyjacielski i umilał mi grę - jest to @ Marcin.exe ofc ;D

🥰

15 minut temu, Lukrecja napisał:

[P] Jaki masz sposób na nudę?

[O] Ja jestem leniem, więc zazwyczaj z nią nie walczę ;>

To prawda🤣

No i super wyszło, znowu miałem rację!

• Haha 1

punisher GIF by Marvel's Daredevil

Supciio! Udanego wolnego 😄 

• Ulalala! 1

Fototapeta Mroczny las - reWALLution.pl

• Tysiek zmienił(a) tytuł na Odpowiedzi - Lukrecja
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.