Skocz do zawartości

Propozycja a zarazem oferta dla technika serwera!

aQua

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś prócz mnie gra czasem w CS:GO?

Jeżeli tak to mam propozycję aby stworzyć serwer/serwery dla danej gry ( np: Arena 1vs1/OnlyDD2/AWP NS+BH/FFA ONLY MIRAGE/Surf + klasy/ZombieMod ).

Tutaj też wchodzi moja oferta dla technika serwera 🙂 dlatego że noooo ( kiedyś tworzyłem sieci serwerów, serwery, pluginy itd ) już od kilku lat w tym nie siedzę i bym miał problem to ogarnąć.

Ja wykładam pieniądze. Opłacam serwer itd ( wszystko ) + technika/techników + reklamę na serwer/serwery gdzie łączy się to z reklamą dla naszej kochanej sieci ❤️ 

Jeżeli technik/technicy stworzy/ą ten serwer cudownie ( zajeb*ście 😄 ) to dostanie/ą premie!

Czego oczekuję od technika:

- kreatywności 

- uczciwości 

- zaangażowania

..............

Dobra zrobimy to inaczej.

Napiszę drugi post czego ja oczekuję i co oferuję osobie która chce sobie dorobić + dołożyć cegiełkę dla rozwoju sieci jeżeli będą tutaj osoby zainteresowane tym pomysłem 🙂

Dlatego że wtedy to inaczej sensu nie ma abym się rozpisywał od razu prawda? 😄 

• Lubię to! 1
  • Super! 2

Serwer CS GO przyda się na sieci bo uważam, że dużo ludzi gra, osobiście z wyżej wymienionych pykam na ARENIE. Jeszcze np. z możliwością ONLY HS. Pomysł jest, pieniądze też, czas i zaangażowanie więc czemu nie? Powodzenia 😉 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.