Skocz do zawartości

Skarga na martini. (moderator)

h2o_wodaDZG

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick:h2o_woda

Nick Administratora:martini.

Powód Skargi:Dyskryminacja i znajomości.
Kolega z forum poprosił o grafikę chciałem być miły i zrobiłem a że wyskoczył z rozdzielczością to nie moja wina że tak wyszło  moderator usunął i publicznie zwrócił mi uwagę a sam koledze za gorszą rzecz przypiął serduszko a dopiero teraz usunął proszę dowód i rozumiem że jak jestem nowy to nie mam nic do gadania a jak mam mniej lat i kolegów mogę robić co chce ??
Dowody: 

Sygnatura.jpg

XD

zrobiłem błąd dając mu serduszko i się do tego przyznaję, a jego post ukryłem teraz jak mi o tym napisałeś, bo w sumie już o nim zapomniałem i dopiero teraz mi przypomniałeś, a nie sądzę żeby było to coś złego, jeżeli nikt wyżej też tego nie usuwał. 

"Chciałem być miły i zrobiłem mu grafikę".

Nie, chciałeś na siłę być śmieszny wstawiając tą Nokię, ale powiem ci coś na uszko, nikt się nie zaśmiał :OOO

Nie wiem w ogóle o czym ty gadasz, że jesteś nowy i nie masz nic do gadania XD

Ja jestem "stary" jeżeli chodzi o forum i dalej nie mam nic do gadania, bo dużo osób mnie tu nie lubi, ale palcem nie będę wytykał XD więc to bez różnicy XD

Poza tym ludzie, szanujmy się, skarga za upomnienie? Rozumiem jakbym dał ci warna czy coś, ale ta skarga jest niczym skargi o kicka na jakimś serwerze, ussles. 

Edit: dopiszę jeszcze, że już się raczej tu nie wypowiem, bo nie mam nic więcej do powiedzenia oraz, że pozdrawiam i smacznej kawusi życzę ;D

ciapaniegif.gif.cddc6232c47376f70999d040bd2b1c3f.gif

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel

Popełnił błąd, ale zrozumiał i się przyznał, więc taka sytuacja więcej się nie powtórzy. Od siebie dodam, że będziemy na takie rzeczy zwracać większą uwagę. A na przyszłość jak ktoś będzie miał potrzebę wrzucenia takiej "pracy", to jest do dyspozycji dział hyde-park, a zleceniami niech zajmują się Graficy.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.