Artuś Postów: 1 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Czas: 5m 46s Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) Twój nick: ;DDDDDDD Steam id lub IP: Serwer: Data bana: Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: malypalestynczyk [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-maliver.pl [AMXBans] Powod: 'O jeden raz za dużo - prosiłem grzeczniej.' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:121234095' [AMXBans] Twoje IP: 'xD' [AMXBans] =============================================== Wgl pozdrówki na ten zlagowany serwer, nie mówiąc o tym, że co rundę 101 fpsów się ma. XDDD A o interpie, który jest "WYMUSZANY" nie wspomnę. Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez Artuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apostrof Postów: 362 Reputacja: 252 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 5g 30m 1s Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 @ Artuś - 101fps co rundę jest wymuszany celowo jak i interp 0.01. Interp prawidłowy ale co do fps się zgodzę bez sensu ja wolę grać na 131.@ malypalestynczyk Only DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malypalestynczyk Postów: 36 Reputacja: 26 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 3g 1m 51s Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Więc już wyjaśniam tę "zawiłą" zagadkę. Masz Artuś tupet, że składasz "odwołanko", ale skoro w główce nie świta co takiego się właściwie wydarzyło, to ci przystępnie wyjaśnię - wyobraź sobie, że może się zdarzyć, że jak wchodzisz na serwer i zaczynasz rzucać do ludzi epitetami typu "śmieciu" i nie reagujesz na upomnienia, to w końcu wyłapiesz bana. Parę chamskich odzywek z początku puściłem płazem, ograniczając się właśnie do ostrzeżenia. Byłem wyjątkowo cierpliwy. Ale po którejś kolejnej obeldze, tym razem skierowanej bodaj do Bizona, zabawa się skończyła. Wszystko jasne? No to świetnie, tyle z mojej strony, ban należy się jak psu kiełbasa - temat jak dla mnie do zamknięcia. Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez malypalestynczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 60d 8g 20m 47s Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Premium+ Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Ban oczywiście zostaje nie z powodu braku kultury bo nie mam jak tego sprawdzić na demo nie ma nic ciekawego, ale jest coś jeszcze 🙂 16:09 - auto sgs 16:16 - jw 18:24 - jw 18:56 - jw 19:21 - jw Demo: https://w74.hltv.org.pl/srv37006/HLTV-2104152247-de_dust2.dem.zip 19. Zakaz używania sgs, gs, które powodują szybsze przemieszczanie się. https://cs-maliver.pl/topic/10-regulamin-serwera-only-dd2/?tab=comments#comment-139249 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi