Skocz do zawartości

Tęskno mi za Kargulem :(

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Krawcuu

Steam id lub IP: STEAM_0 : 0 : 510150316

Serwer: DD2

Data bana: pamięc zawodzi odnośnie dokładnej daty, ban został "poprawiony" dzisiaj chyba

Wycinek z konsoli: 
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Tysiek. 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : Krawcuu 
[AMXBans] Powod : ' Do wyjasnienia na forum ' 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 510150316 ' 

Ogólnie winę za całą sytuację zrzucam na złą partię narkotyków i młodzieńczą porywczość. Co z tym robimy szefowo?

• Lubię to! 1
  • Haha 1

I z tym będzie problem bo i jak wyjaśnić ludzką skłonność do samodestruktywnch zachowań? Zaczęło się pozbawionym jakiejkolwiek złośliwości trolu, skończyło się na permie. Miło że sądzisz że był tam jakiś tok myślowy ale niestety. Chyba nie znacie mnie od dzisiaj żeby mnie o to posądzać 🙂 

W skrócie tak jak było:

1. ciśniemy z Kargulem

2. udaje focha

3. Kargul zmartwion

4. Pisze że ide na serwer x bo tam lepsza atmosfera (na serwer na ktorym nigdy nie grałem po prostu zapamietałem serw jak szukałem dm jakichś) z myślą że ide zapalić i wróce cisnąć dalej z Kargulem

5. Pacze perm

6. Jako przesądny człowiek myślę może to znak od boziu tudzież bogu i czas na zmiane serwera 

7. Tęsknie za Kargulem

Ot i cała historyja

@ Szewcuuu zwany Krawcem Mamy opcję edytuj proszę się do tego stosować bo następnym razem poleci warn / Pyskata

• Właściciel

Polecam zapoznać się z regulaminem. 

Pytanie do reszty użytkowników czy chcemy dawać pokutę i rozgrzeszenie?

Proszę o uzasadnione komentarze oraz propozycje. 🙂

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

może generalnie mało sie udzielam lecz moim skromnym zdanie my wszyscy wiemy jaki jest Krawcuu . może i czasem nie gryzie sie w język powie co myśli, ale nie sadze ze jest skłony powiedziec cos złośliwie. jak on sam to powiedział "skłonność do samodestruktywnch zachowań"  poniosło gorszy dzień może tez był i wszystko sie skumulowało. No co każdy popełnia błędy ale sadze ze zrozumiał swój  i zasługuje na szanse : ) 

• Smutny 1

• Właściciel

Dodam, że gdyby nie @ kargul tematy by nie było bo sam krawcu nie spieszył się, aby sytuację wyjaśnić. 🙂

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Ciekawa sytuacja nie powiem.. Rozumiem, że ban głównie za napisanie "ide na x sieć bo lepsza atmosfera."
Ogólnie żarty żartami ale się tak nie pisze/mówi. Moim zadaniem jeżeli nie było z nim jakiś większych problemów
wcześniej i dawaj w jakimś stopniu przykład kultury na serwerze to można przymknąć oko i dać mu szansę.

Takie jest moje zdanie. Każdy może mieć gorszy dzień i emocje sięgną zenitu leczzz czy to powód by od razu
skreślać? - To pytanie zostawiam wam.

Pozdrawiam Apostrofik

• Lubię to! 1

nonsteam.thumb.png.c6824d8e8e58fab1b0ed70b3d20dd32d.png

Nie da się ukryć, że słabo się zachowałeś. Spędziłeś z nami na serwerze mnóstwo czasu, prawie każdy, grający trochę dłużej na serwerze Cię zna, a Ty w taki głupi sposób gwarantujesz sobie bana🤦‍♂️ Jednak jak już wspomniałem, grasz z nami na serwerze już długi czas, jesteśmy dobrze zagraną ekipą, więc jestem za daniem drugiej szansy.😃 Mam tylko nadzieję, że to się już nie powtórzy.😡😁

+ słabo też, że tak długo zajęło Ci wyjaśnienie całej sytuacji. Doceń dobre serce Agaty.

• Haha 1
  • Super! 1

punisher GIF by Marvel's Daredevil

@ Malinaa. bo są ludzie o których warto walczyć.  Poznałem Krawca tutaj na serwerze i to jest jedna z nielicznych osób z którymi się dogaduję.   Każdy ma prawo do popełnienia błędów  ale mądry człowiek uczy się na błędach. Każdy też w emocjach powie coś głupiego to jest nie uniknione. Przyszedłem tu na serwer szukając odstresowania i oderwania od dość uciążliwej rzeczywistości i kiedy poznałem tak zajebistych ludzi aż chciało mi się tu wracać. Nie oszukujmy się tworzymy tu już małą społeczność która powinna się wspierać w trudnych sytuacjach. Fakt cała ta sytuacja jest dość skomplikowana ale każdy zasługuję na drugą szansę. Trochę winny leży też po mojej stronie bo dolałem oliwy do ognia ale mam do tego cywilną odwagę się przyznać i dlatego też o to walczę .  Nie jestem też chłopczykiem z gimnazjum  ( bez obrazy dla reszty użytkowników) tylko ojcem czwórki dzieci i nie angażował bym się w ten temat tak mocno gdyby mi naprawdę nie zależało. Więc podsumowując albo jesteśmy zgraną ekipą i potrafimy sobie pomagać  każdej sytuacji albo  będziemy kryć swoje urazy. Moim zdaniem Każdy ale to każdy zasługuję na drugą szanse.  A wystarczającą pokutą moim zadaniem jest tak długa rozłąka z naszą ekipą . Pozdrawiam serdecznie wujek Paweł . 

• Lubię to! 1
  • Smutny 1
  • Super! 2

Źle się zrozumieliśmy Marcinie i Agato, co nie znaczy że nie doceniam waszych dobrych serc. "Wyjaśnienie sytuacji" nie ma terminu zdatności do spożycia. Wam chodzi zapewne o "Szukanie przebaczenia" co fakt trzeba zrobić w miarę szybko i sprawnie ale ja napisałem tu dziś jedynie w sprawie tego pierwszego. Sytuacja zupełnie z głupoty fakt i głupio bo i jak ma nie być głupio, ale też niesamowicie rozbuchana i traktuje ją i zawsze będę jako nieporozumienie. Masz racje dużo graliśmy, zgrana ekipa. Żadnych banów za haksy czy zachowanie. Vip zawsze z renty za uciętą nogę był zakupion. Że się nie powtórzy? Oczywiście że nie. Natomiast szanuję ekipę z którą tak długo grałem więc nie będę udawał ukorzonego czy fałszywie pochylał głowę coby mi posypano ją popiołem. Gdybym napisał wam że " ide grać na x bo jestescie tacy a tacy  i w ogole piii wam w piii" na waszym miejscu nawet nie myślałbym o ub. Ale ludziska. "Ide grać na x bo tam lepsza ATMOSFERA xDxDxD" zaraz po tym jak ciśniemy że w robocie będzie mi ZIMNO jak kurwie w zimie. xD 

• Lubię to! 1
  • Hajs się zgadza! 1

• Właściciel

Odwoływanie się od banów jest w przeciągu 24h, więc wyjaśnienie sytuacji jakby nie patrzeć ma termin zdatności... :MonkaChrist: 

Tak czy siak, jeżeli jeszcze raz będzie taka sytuacja, to nie będziemy brać pod uwagę kolejnych wyjaśnień, bo reklama to reklama. 😉 

odbanowany.png

• Lubię to! 2

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.