Wspierający aRR V Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Wspierający V Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Czas: 55d 22g 32m 37s Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Wspierający Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Typ pracy: Awatar Napis: rzodyn Wymiary: taki jaki mam Tematyka: Kot w rytmie cza-cza Kolorystyka: no nie wiem, spójrz poniżej Dodatkowe informacje: Czy ktoś się podejmie przerobienia mojego kochanego gifa w taki sposób, aby kot był czarny albo chociaż miał czerwonego oczy albo czarny kot z białą obwódką a reszta taka przezroczysta wiecie, na pewno wiecie o co chodzi 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspierający aRR V Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Wspierający V Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Czas: 55d 22g 32m 37s Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Wspierający Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 E pipki @ Slei @ Kapi0988 @ Malinaa. Też spróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi0988 Postów: 1,9 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 20g 17m 38s Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Zlecenie zostanie zamknięte po 14 dniach jeśli nie zostało wykonane przez grafika. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi