Skocz do zawartości

Żegnam

Fizuu

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć żegnam was. (Odchodzę)

Żegnam was z powodu administratora na innym forum.

Otrzymałem administratora na innym forum i nie chce, żeby było jakiejś spiny, że posiadam adma na innej sieci.

Będe wbijał na forum ;)

Cześć

Malinki Są SWEET! xd

6497fb5135028.png

Bajabongo.<------- Twoje pożegnanie chciałem tylko tak skwitować ale się nie da. Poszperałem trochę jak to ja i co znalazłem? Zacznijmy od początku. 6 września br. zostałeś oskarżony na innej sieci serwerów o WH. Twoje wyjaśnienie? Brat pobrał wh na steam i grał. Brawo.

Następnie wbijasz do nas, bodajże 9 września z podaniem o dołączenie z serwerem. Wszystko spoko. Przyjmujemy Cię, a ty co? Bierzesz urlop

18 września. Ok, nie masz czasu, ale żeby tak perfidnie nas wydymać? W czasie "urlopu" 21 września wrzucasz reklamę swojej obecnej sieci na k************************. W tym czasie olewasz totalnie serwer, obowiązki itp. Przychodzisz dziś i się żegnasz, bo masz admina na innej sieci. Trzeba było się pożegnać kiedy składałeś swoje 1 podanie tj. 15 września albo wcale nie przychodzić do nas. Admina tam masz od 25. Dziś jest 27. Lepiej późno niż wcale. Tak, wiem ciągnę to ale jak widzę jaką maniane odwaliłeś to żal mi Cię koleś. W życiu też jesteś taki dwulicowy? Bez farta.

PS. Ten post napisany został w celach informacyjnych. Proszę o zachowanie kultury przy żegnaniu tego osobnika. Piss yoł.

• Lubię to! 6

i2Dfwmb.png

Nie kupili mnie inną rangą. Sam chciałem. Zostałem też moderatorem..

@Bunny. Jak byś chciał wiedzieć jeszcze wtedy nie miałem cs 1.6 na steam. Więc wiesz. Oni byli idiotami..

Przekupywali mnie. @Nowy użytkownik czm mam nie wracać? Będe tu wbijał od czasu do czasu. @Damej Nie masz do mnie szacunku? To po chuj tutaj piszesz?

Przepraszam, że się tak wyrażam ale kurwa... to nie jest przedszkole.. @Bunny i tak miałem już odchodzić jak miałem urlop. Więc kurwa nie pisz ciekawostek... Ale cóż. Żegnam

6497fb5135028.png

14 minut temu, Fizuu napisał:

Nie kupili mnie inną rangą. Sam chciałem. Zostałem też moderatorem..

@Bunny. Jak byś chciał wiedzieć jeszcze wtedy nie miałem cs 1.6 na steam. Więc wiesz. Oni byli idiotami..

Przekupywali mnie. @Nowy użytkownik czm mam nie wracać? Będe tu wbijał od czasu do czasu. @Damej Nie masz do mnie szacunku? To po chuj tutaj piszesz?

Przepraszam, że się tak wyrażam ale kurwa... to nie jest przedszkole.. @Bunny i tak miałem już odchodzić jak miałem urlop. Więc kurwa nie pisz ciekawostek... Ale cóż. Żegnam

Przedszkole? Po tygodniu od nich też odejdziesz? Na prawdę wyjdź i nie wracaj, nikt cie tu nie chce.

@Fizuu Malina dała Ci szansę i przyjęła Twój serwer, a następnie poleciałeś na inne forum, bo ktoś zaoferował Ci rangę, a teraz dziwisz się, że ktoś nie ma do Ciebie szacunku. Jesteś tutaj potrzebny jak brud pod paznokciami.

Blancik, jesteście tacy sami, wróciłeś 24 sierpnia, a 10 września się żegnałeś, bo ktoś zaoferował Ci moderatora. Jesteś śmieszny.

Robiąc takie rzeczy nie szanujecie osób, które dają Wam szansę wykazać się na sieci.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.