Skocz do zawartości

MielCar redaktor?

Geralt z Rivi

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Błażej 

Staż na forum: 4.5 roku już za miesiąc strzeli

Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Długo myślałem nad tym podaniem, czasu aż tak dużo nie mam aczkolwiek jestem codziennie na forum, do sedna dlaczego ja? Pomimo zerowego doświadczenia, pomysłów trochę zawsze znajdę, chciałbym spróbować sił ponieważ lubię wyzwania, czy się uda to już czas pokaże. 

Posiadasz jakieś doświadczenie? (gazetka szkolna, blok itp.): nie 😉 

• Lubię to! 2

pobrane.jpg

A w sumie jestem na tak redaktor się przyda nie ma żadnego, a my wszyscy staramy się żeby dział ciągle działał (istniał). 

To że doświadczenia nie masz to nic, kwestia przypatrzenia się jak inni to robią z innych tematów. 

Jakiś błędów w pisowni większych u Ciebie nie zauważyłam czy też ortograficznych, a jak masz chęci i zapał to czemu nie spróbować?

Jedną mam uwagę zbyt krótkie rozwinięte te marzenia wśród maliversów jakbyś bardziej je rozwinął byłoby idealnie, o grafikę możesz zawsze poprosić Kapiego by estetyczniej to wszystko wyglądało.

A jak nie będziesz czegoś wiedział służymy pomocą ja, Malina czy ktokolwiek inny, powodzenia. 😉 

cooltext344241087138805.thumb.png.9fca7f5e844fa0596f8b2f5557744960.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.