Skocz do zawartości

[Awans] Pyskata

Malinaa.

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

ttD9iRi.png.af33f4b8b380e02db3d867705848

Nick osoby awansującej: @ Pyskata

Awansujący na rangę: Junior Administrator

Powód: Ze względu na to, że postanowiłam docenić też obecną kadrę to myślę, że ten awans należał się już jakiś czas temu.

Każdy również zasługuje na kolejną szansę, którą niejedna osoba ode mnie też już wcześniej dostawał i jeżeli ktoś się stara i wykazuje chęci, aby pomóc czy coś zmienić to nie widzę problemu, aby ta szansa była dana.

Sylwia zawsze aktywna, pomaga i podsuwa pomysły czy też ludzi jak w przypadku ogłoszonego poszukiwania ekipy.

Kiedy na forum z administracji działałam prawie, że sama to ona jednak mnie wspomagała.

Tytuły przez Was przyznawane za użytkownika miesiąca też mówią same za siebie, bo jednak przez 2 miesiące i to te najcięższe ona była nie do przebicia. ; )

Sylwia będzie zajmować się typowo sprawami związanymi z forum. 

Dodam, że nie obchodzą mnie jakieś kłótnie kogoś, tym bardziej jak ktoś ich nie chce wyjaśnić, a awans ma pomóc forum. ; )

• Lubię to! 1
  • Super! 3

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.