Skocz do zawartości

Podanie na Opiekuna Only DD2

Malfloy

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Damian

Nick: P1_Malfloy

Link do banid:  Banid.pl

Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:  Ponieważ, chciałbym pomuc w rozwoju servera jak i pomagać graczą i banować ludzi na cheatach.

Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only DD2

Dlaczego akurat ten serwer?: ten server ponieważ bardzo go polubiłem i spędzam dużo na nim, czasu i polubiałem tutejszych graczy

Czy byłeś kiedyś opiekunem?: Tak byłem na serwerze ZabijamBoLubie ale serer upadł

Znajomość amxx i panelu (0-10): Moja znajomość 7.5/10

Wsparcie finansowe (TAK/NIE): To zalezy ale jeśli chodzi o pomoc Możemy sie dogadać 

Coś o sobie: hejka nazywam się damian lubię biegać, podróżować Ćwiczę Parkour i TaskiBoks a W wolnym czasie lubię pograć w cs go, i cs 1.6 

• WTF? 3

Nie spędzasz na serwerze dużo czasu. Według gt i tego co widziałem, dziś byłeś pierwszy raz. To fajnie, że pograłeś te dwie godzinki i masz chęci by pomóc, ale to za mało. Przykro mi, ale ode mnie duże nie.

punisher GIF by Marvel's Daredevil

• Zasłużony

Niestety zbyt prędko pośpieszyłeś się z tym podaniem na Opiekuna DD2, no i nie wypowiadamy się we własnym podaniu.

Po przegraniu 3h zachęcam do złożenia podania ale na admina - 

podanie-odrzucone.png

• WTF? 1

cooltext344241087138805.thumb.png.9fca7f5e844fa0596f8b2f5557744960.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.