Skocz do zawartości

UB - Player

kreativo

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Player 

Steam id lub IP:  STEAM_0:0:564130518

Serwer:  ONLY DD2

Data bana: 19.10.2021

Wycinek z konsoli: 
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Szopen Rapu
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ CS-Maliver.pl
[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:564130518'
[AMXBans] Twoje IP: '91.246.66.227'
[AMXBans] ===============================================

• Premium+

Nick na demku to "mariano" SID i IP się zgadza, a nawet i głos ten sam. 🙂

11:04 - Przeskoki celownika z jednego przeciwnika na drugiego
11:19 - Magnes na głowę i przeskoki celownika
12:06 - Przeskoki celownika
13:10 - Celownik góra dół w trakcie strzelania
13:17 - Przeskok celownika
13:22 - Flick i przeskok na hs przez skrzynie
13:53 - To samo co w 11:04
16:49 - Przeskoki celownika
19:50 - jw
19:57 - jw
20:01 - jw
20:02 - Magnes na hs
20:04 - Przeskoki celownika

Demo: https://w74.hltv.org.pl/srv37006/HLTV-2110162329-de_dust2.dem.zip

• Super! 2

Co Ty wgl wrzucasz? Wrzuć aktualne demo skoro dałeś mi bana za to demo ... 

Jakieś dema nagle stare wrzucasz i lamentujesz. Niepoważne to trochę.

Wrzucasz demo  z HLTV, któremu brakuje płynności i które nie oddaje rzeczywistości tego, jak wygląda to od strony gracza.

11:04 - wcześniej rozważam opcję, że ktoś jest na midzie i nie ma tutaj żadnego przeskoku. Celownik w dół uciekł normalnie, jak myszką odwracałem szybko od fleszy. Takie coś, że przy 10-15 typa się ktoś wbił pod celownik to przypadek

11:19 - ziomeczek Elmo w piasku 11:10/11 zaczął głośno biegać w piasku (podałem info, że jest w piasku). Rzuciłem flesza, żeby oślepić kogoś na blisko wcelowanego w anarchię po czym sprawdzam czy ktoś jest. Strzelam, bo kolega w piasku mógł się schować tylko na moment flesza i nie musiał uciekać. Chyba dostał, spanikował i wyszedł, więc dostał w głowę

12:06 - rorzrzut mi wyjebało w kosmos, nie mogłem trafić. Problemy jakieś ostatnio z ustawieniami gry.  Nie mogę opanować rozrzutu - ucieka inaczej, niż przez 20 lat tej gry (Nic tutaj nie ma)

13:10 - Właśnie ostatnio jakbym Ci nagrał POVA to jak chcę strzelić prosto w głowę to mi strzela za wysoko (próbowałem usuwać cfg, robić uptade sterowników, zmieniłe mysz i nic nie pomogło). Tutaj strzelam pod modele nóg na boki, bo nie mogę ogarnąć rozrzutu (ledwo zabijam przeciwnika na przeciwko)

13:17 - przeciągam full auto pod model gracza, który próbuje uciec (można przeskanować ścianę)

13:22 - sprawdzam bs, leci smoke i przeciwnik wychyla się po czym szybko reaguje (to nie jest flik). Mogę dodać, że Demon ciągle był w bsie B 😉 Zawsze tam się chowa z awp zazwyczaj (łatwo zgadnąć, że nadal tam jest, bo wszystko mamy przejęte)

13:53 -  strzelam w 1 gościa, gdzie wychodzi przed niego drugi gracz. Zakładam rasz, bo za dużo granatów poleciał z długiej i moi zginęli, więc full auto strzelam  i padam 

16:49 - przeskoki? wybiegł i strzelam niżej. Obejrzyj, jak Krawcu obok modeli metr full auto z mp5 strzela głowy. Każde full auto mu trafia w środeczek celownika (niezbyt legit)

19:50 - 

19:57 - skracają mnie i normalnie wchodzi pod celownik 😮 

20:01 - biegnie skracając respa t, obstawiam kąt wychylenia gdzie może wybiec, kontrola rozrzutu w dół

20:02 - skraca w pośpiechu mid, wcelowuje się szybko. Wchodzi mi pod celownik 🙂

Jakbym CI pokazał jedno demko to by CI głowę rozwaliło 😄 tak idealnie siadły głowy, że  nie chcesz tego widzieć

Mam sporo przegranych godzin, więc nie powinno Cię dziwić dużo z tych sytuacji

Są jakieś problemy z dużym rozrzutem i jego kontrolą ostatnio. Jakbym to obszedł to by lepiej wchodziły i nie musiałbym się tyle wysilać, co tutaj na demku

• WOW! 1

• Premium+

Demo jest z przed 3 dni, wstawiłem czasówki z niego bo sobie sprawdziłem jak grasz. Dostałeś bana za kulturę to nie miałem wtedy ciebie zbanować, wczoraj też nie miałem okazji. Nie wiem co to za różnica czy demo ma 5 min czy 3 dni. Grałeś na nim ty, a nie ktoś inny i widać, a przynajmniej ja widzę że jesteś spalony. Twoja linia obrony wygląda tak, że opisujesz co robisz w danej minucie i wygląda to pięknie, ale jak sam wspomniałeś demku brakuje płynności to jak możesz pamiętać co zrobiłeś o danej godzinie w grze gdzie byłeś mocno poirytowany i skupiony na obrażaniu/wyzywaniu ludzi od cziterów, zresztą tak każda twoja gra wygląda. Moim zdaniem jesteś spalony. Poczekamy na opinie @ Apostrof

• Super! 1

No chyba o to chodzi, że mam opisać co zrobiłem w danej sytuacji, żebyś zrozumiał moje zagranie 😉 Brak płynności? Co masz na myśli ? Wiem, jak gram. Jak obejrzę demo to wiem, co chciałem zrobić. 

Daj mi IP jakieś, gdzie zobaczysz jak full auto u mnie spada i wgl rozrzut to inaczej podejdziesz do sytuacji. Zauważyłem, że ostatnio mysz wolniej chodzi mi pionowo, niż poziomo - wiesz może skąd takie coś?

4 godziny temu, kreativo napisał:

Co Ty wgl wrzucasz? Wrzuć aktualne demo skoro dałeś mi bana za to demo ... 

Jakieś dema nagle stare wrzucasz i lamentujesz. Niepoważne to trochę.

Co jest niepoważne? Nagrał ci demko, i wrzucił je z banem, z opóźnieniem. Tyle.
Natomiast abstrachując zupełnie od demka i jego zawartości, to napiszę teraz słów kilka o tym, co jest naprawdę niepoważne i za co jak dla mnie dawno powinieneś polecieć:

1) notoryczne obrażanie innych graczy
2) notoryczne narzekanie na grę innych graczy, że nie coverują, że to, że tamto i cholera wie co jeszcze
3) notoryczne oskarżanie innych o grę na wspomagaczach
4) notoryczny brak reakcji na upomnienia

Dawno nie grał na Maliverze osobnik równie męczący co Ty.
Ja ze swojej strony stawiam sprawę jasno - jeśli dostaniesz teraz UB, ale nie zmienisz zachowania na serwerze, to i tak wcześniej czy później polecisz. Gwarantuję.

Edytowane przez malypalestynczyk
  • Lubię to! 1

12:06 - wygląda na czystą akcję moim zdaniem, w marginesie błędu demka. b-
13:10 - dziwne, b+/-
13:17 - Przeskok celownika b+
13:22 - Może to być kwestia przypadku z tym przeskokiem na głowę, b+/-
13:53 - Przeskoki b+
16:49 - Przeskoki b+

Dobra tutaj zaczyna się zabawa.
19:50 
19:57 
20:01 
20:02 
20:04 
Wszystkie powyżej czasy mają shake celownika, i przeskoki na głowę widoczne
gołym okiem. Ban zostaje.

zbanowany.png

• Lubię to! 1
  • WTF? 1

nonsteam.thumb.png.c6824d8e8e58fab1b0ed70b3d20dd32d.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.