Skocz do zawartości

Mapa Halloween

martyn.

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka, przychodzę z trochę spóźnioną propozycją, bo można było zrobić to trochę wcześniej, no ale jeszcze na parę dni można dodać.

Proponuję dodać na duscika mapę halloween. ----> https://gamebanana.com/mods/83729

Miałem okazję na owej mapie pograć i przypadła mi bardzo do gustu, więc chętnie zobaczyłbym ją na duscie.

Filmik z tej mapki macie pod linkiem wyżej.

pozdro

Edit: @ DestruktoR ty no to nie wiem na jakiej ty mapie grałeś, ja jak na niej teraz grałem to nie było wcale ciemno jak w dupie, może po prostu miałeś ciemniejszą jasność ustawioną w ustawieniach 👀

Halloween już niedługo, to i mapa długo nie pobędzie, więc dodać nie zaszkodzi ;v

Poza tym można ustawić tą mapkę na zmieniającą się, tak, jak robimy w święta, czyli zwykły dust, halloweenowy dust, zwykły, halloweenowy. Wtedy powinno pasować każdemu, bo będzie mógł pograć i na zwykłym duscie jak woli go, a ktoś kto woli na halloweenowym będzie mógł też pograć na nim ;D

Zapraszam do wypowiadania się! 

• Super! 1

ciapaniegif.gif.cddc6232c47376f70999d040bd2b1c3f.gif

Jestem na nie!

Grałem na tej mapie i ona jest fatalna do gry... ciemno jak w dupie, po 15 minutach bolą oczy. W dodatku co chwilę są jakieś zjeba*e dźwięk, aż odechciewa się grać. Ja np. wychodziłem jak ta mapa się lądowała. Połowa serwera w sumie też 

• Smutny 1

sygna.png

• Właściciel

Mapa Halloween nie nadaje się na dłużą metę bo może być uciążliwa, jest ciemna i tak jak @ DestruktoR napisał są na nie dźwięki, które wkurzają.

Testowaliśmy ze @ Smilee właśnie mape nocną https://gamebanana.com/mods/83764 i jest naprawdę w porządku. Możemy ją dodać ale pytanie czy na przemian z DD2 czy dodać ja od wieczora a normalna w dzień jako mapa nocna i de_dust2 jako mapa na dzień? 

• Lubię to! 2
  • Super! 2

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

2 godziny temu, Malinaa. napisał:

czy dodać ja od wieczora a normalna w dzień jako mapa nocna i de_dust2 jako mapa na dzień? 

Myślę, że w ten sposób można dodać. Super pomysł :pepeLove:

• Fundator

Normalnie dodać po zmianie następna.

3sGOnkv.gif

Łeee. Bez sensu.
Ja Wam powiem, co bym zrobił na Halloween - włączył TK, FB i HE dla swoich, wgrał większość standardowych map. I po dwóch mapkach grał na serwerze sam z Krawcem ;).

A tak poważniej, to niezbyt widzę sens - jestem raczej na nie.

Patrząc na screeny to widać, że cholernie tam jest ciemno. Już widzę jak pół serwera narzeka, że jest ciemno jak w dupie. Za pomysł szanuje, ale jestem na NIE.

JollyNaturalAsianwaterbuffalo-size_restr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.